Güzel haber oldu benim için. Çevirisi hakkında görüşün nasıl hocam? Birkaç sayfa paylaşabilir misin?
2 Beğeni
Devam kitaplarını bilmiyorum fakat goodreadste onlarin ortalama puanı ilkinden yüksekti muhtemelen benzer tempoda ilerleyecek.
2 Beğeni
23 Beğeni
Başka kitaplarına olan göndermeleri de çok güzeldir. 6 tane gönderme vardı yanlış hatırlamıyorsam. Keyifli okumalar dilerim.
2 Beğeni
Carlos Rius Zafon’un sıkı bir yeşil çam izleyicisi olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam…
1 Beğeni
Dün gece okurken basım hatasıyla karşılaştım, sayfa 192’den 225’e geçiyordu, kitabın devamında da eksik sayfalar yok maalesef.
Daha önce de Yapı Kredi Yayınları’nda başıma gelmişti ve benden kitabı isteyip yenisini göndermişlerdi. Ötüken ile iletişime geçtim doğrudan yenisini göndereceklerini söylediler.
Okuyorum olarak paylaştığım için bu durumu da burada sizlerle paylaşmak istedim, herkese keyifli okumalar.
24 saatte de yenisi önüme geldi, eksik kısmı bundan okuyup sonrasında yine eski baskıdan devam edeceğim.
11 Beğeni
En merak ettiğim serilerden. Bitince yorumlar mısınız?
2 Beğeni

Loki 2. sezonu izledikten sonra elimdeki kitaba ara verip PKD’nin bu kitabı ile kaçamak yapayım dedim. Yarın bitiririm. Böyle kaçamak güzel oluyor.
21 Beğeni
İçeriğinden paylaşabilir misin? Keyifli okumalar. Filmini çok severim ya. ![]()
2 Beğeni