Okuyorum (Görsel Başlık)

Güzel haber oldu benim için. Çevirisi hakkında görüşün nasıl hocam? Birkaç sayfa paylaşabilir misin?

2 Beğeni

Devam kitaplarını bilmiyorum fakat goodreadste onlarin ortalama puanı ilkinden yüksekti muhtemelen benzer tempoda ilerleyecek.

2 Beğeni

Dick’ten daha önce Alay Eden Adam’i okudum sadece. Fena bir kitap değildi. Bakalım bu nasıl?

23 Beğeni

Çok güzel.

21 Beğeni

Başka kitaplarına olan göndermeleri de çok güzeldir. 6 tane gönderme vardı yanlış hatırlamıyorsam. Keyifli okumalar dilerim.

2 Beğeni

16 Beğeni

Carlos Rius Zafon’un sıkı bir yeşil çam izleyicisi olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam…

1 Beğeni

Yazarla tanışma kitabı.

19 Beğeni

22 Beğeni

Muazzam çıkacakmış gibi hissediyorum.

23 Beğeni

Her kitap(Yalnızız, Peyami Safa) başına oturduğumda okuyorum.

12 Beğeni

26 Beğeni

Dün gece okurken basım hatasıyla karşılaştım, sayfa 192’den 225’e geçiyordu, kitabın devamında da eksik sayfalar yok maalesef.

Daha önce de Yapı Kredi Yayınları’nda başıma gelmişti ve benden kitabı isteyip yenisini göndermişlerdi. Ötüken ile iletişime geçtim doğrudan yenisini göndereceklerini söylediler. :slightly_smiling_face:

Okuyorum olarak paylaştığım için bu durumu da burada sizlerle paylaşmak istedim, herkese keyifli okumalar. :innocent:

24 saatte de yenisi önüme geldi, eksik kısmı bundan okuyup sonrasında yine eski baskıdan devam edeceğim.

11 Beğeni

21 Beğeni

En merak ettiğim serilerden. Bitince yorumlar mısınız?

2 Beğeni

21 Beğeni

18 Beğeni

indir (1)

Loki 2. sezonu izledikten sonra elimdeki kitaba ara verip PKD’nin bu kitabı ile kaçamak yapayım dedim. Yarın bitiririm. Böyle kaçamak güzel oluyor.

21 Beğeni

16 Beğeni

İçeriğinden paylaşabilir misin? Keyifli okumalar. Filmini çok severim ya. :smiley:

2 Beğeni