Okuyorum (Görsel Başlık)

Bende tam olarak bu sebepten dolayı önyargılıydım. Yani içerisinde “Para nasıl mı biriktirilir? Harcamayın.” şeklinde cümleler göreceğimden korkuyordum :joy: Belki de beklentimi aşırı düşük tuttuğumdan beğendim bilemiyorum :smile:

Tabii ki altın değerinde bilgiler içermiyor ama genel olarak konuları gerçek hayattan servet sahibi insanları örnek vererek betimlemiş bu sebeple hoşuma gitti, en azından gerçek kişiler ve olaylar hakkında genel kültür katıyor. Şans verebilirsiniz.

4 Beğeni

Peki, ‘Roger Ackyord Cinayeti’ ni nasıl buldun ?

2 Beğeni

Agatha Christie’yi ilk defa okuyan biri olarak benim için son sayfasına kadar gizemini koruyan sürükleyici bir kitaptı.Kitap nasıl bitti anlamadım bile :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Müthiş. Hiç bu kadar etkileyici olmasını beklemiyordum. Bir oturuşta okunur.

17 Beğeni

21 Beğeni

17 Beğeni

18 Beğeni

Edebiyatımızda dili en akıcı yazarımız Peyami Safa olabilir.

14 Beğeni

Doğum günümde okumak için seçtiğim kitap “Kendine Ait Bir Oda” oldu. Tanıtım bültenine kalbimi bıraktım.
Daha önce rezil bir çeviriden okumuştum, okumamış sayıyorum kendimi. Yazmayı sevdiğim, kitapları sevdiğim, inzivaya çekilmeyi sevdiğim, yapmacık insanlara tahammül etmediğim için küçümsemeyle karışık yalancı tebessümlerle karşılaştım genelde. Eşim, ailem ve edebiyatla ilgilenen bu gibi ortamlar bana yetiyor :heart_hands: Olsun, “az insan, çok huzur” en iyisi, 28 yaşıma girdim. Daha çok yazacağım, daha çok çizeceğim, daha çok sanatsal aktivitelere katılacağım bir yıl olması dileğiyle diyorum. Sağlık ve huzur eşliğinde tabii ki :cherry_blossom:

24 Beğeni

Sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı yılların olsun :partying_face: :birthday:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :partying_face::cherry_blossom:

2 Beğeni

Mutlu yıllar dilerim.

2 Beğeni

Güzel dileklerinizin hepsi gerçek olsun, sağlık ve huzur sizi hiç terketmesin.

2 Beğeni

Doğum günün kutlu olsun. :birthday:

2 Beğeni

@ivy @sirano ve @hayalperest44

Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar :balloon::partying_face::cherry_blossom:

4 Beğeni

Henüz ikinci öyküdeyim ama Beyaz Bir Gemi’yi pek beğendim ve güldüm.

17 Beğeni

14 Beğeni

Çoktan okumam gereiyordu. Neyse geç olsun güç olmasın.

29 Beğeni

17 Beğeni

29 Beğeni