Istırap dünyayı karartırdı. Istırap insana feleğini şaşırtırdı. Kişinin kendi bedenini kaçmanın mümkün gözükmediği yabancı bir eve çevirdi.
Mükemmel bir dünya, harika bir kitap. Biraz emek vererek muhteşem bir tecrübe yaşayabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ediyorum.
İlk 100 sayfayı okudum. Şimdilik, özetle, bir Bosch değil malesef
Sonradan İlave :
@Blackheart Ballard kitaplarını okudun mu? Bu kitap şuna rastladım bir paragrafta Bosch’un bir kurgu bir tv dizisi olduğunu söylüyor Ballard. Peki ilerde Bosch nasıl giriş yapıyor seriye nu çözemedim
Hayır, Ballard kitaplarını henüz okumadım. Bazı kitaplarda Bosch’un da hikayeye dahil olduğunu okumuştum. Bazı davalarda beraber çalışıyorlarmış,
Madem basılmayacak başlayayım ufaktan 2 bölüm okudum. Bizimkisi uzun ve keyifli bir yolcuuk olacak gibi duruyor. Acelemiz yok Clay ile benim nasılsa ya da Ginny yengenin izin verdiği ölçüde acelemiz yok.
Gelsin kapak.
Üçüncü kitabı da bu sene çıkacak herhalde.
Çok övülen bir yazar ile ilk tanışmam. Bakalım nasıl sonuçlanacak
Kitaba Don Juan’ın sadece ilk cantosunu koymuşlar. O kadar hoşuma gitti ki tamamını bulup okuyacağım.
Yazarın daha önce birkaç kitabını okumuş olmama rağmen bu kitabı şimdiye kadar okumamış olmamım ruhuma verdiği elzem acı dışında hiçbir şey hissetmiyorum.