Okuyorum (Görsel Başlık)

15 Beğeni

Wilbur Smith çevirilerinde atlanmış paragraflar mı varmış hocam? Agatha Christie’leri biliyordum ama Wilbur Smith ile ilgili bilgi gözümden kaçmış. Şaşırmadım ama. Sonuçta Altın Kitaplar :slight_smile:

3 Beğeni

Bahsedilen kitapta 200 sayfa hocam, sen düşün. Suveren kardeşler ve Harmancı abi işbirliğiyle. :sweat_smile:

4 Beğeni

Ah, Harmancı abinin hayranıyım zaten hocam :rofl:
E Suveren kardeşler de bu konuda meşhur zaten. Ah Altın Kitaplar ah.

Bu arada bahsedilen kitap hangisi?

1 Beğeni

Nehir Tanrısı. Wilbur abinin yaşlanmaya ve biraz cozutmaya başladığı eser. :slight_smile:

3 Beğeni

Serinin ilk kitabında, daha birincide cozuttuysa yandık o zaman diğer kitaplarda :smile:

2 Beğeni

Nehir Tanrısının orijinal dilinde olan baskı büyük boy küçük puntolu, Altın kitapların Türkçe baskısı küçük boy büyük puntolu. Yani fark 200 sayfadan çok çok fazla. Benim elimdeki orijinal baskıda 1 sayfalık metin Türkçe baskısında yaklaşık 2 sayfaya tekabül ediyor. Kısaca Türkçe baskıda kitabın yaklaşık 3’de 2’si yok. Kalan 3’de 1’i de DJ Mehmet Harmacı çevirisi. Altın kitaplar rezil kepaze etmiş güzelim seriyi. Ben de ilk 3 kitabı bilmeden Türkçesinden okumuştum, sonradan çok pişman oldum.

11 Beğeni

Bir eseri katletmek buna denir sanırım.

4 Beğeni

Cozutmadan kastım kötü yazması vs değil ama, adam yaşlandıkça kitaplarındaki cinsellik dozunun artmasından dolayı öyle dedim. :smiley:

2 Beğeni

Hımm evet…
O zaman tekrarlıyorum,
Daha ilk kitaptan böyle ise…:smile::smile:
Çünkü daha ilk 60 sayfada sağlam detaylar vardı😄

2 Beğeni

23 Beğeni

22 Beğeni

Karavan Adam’ın önerilerinde görmüştüm. Listeye ekledim. Öyle kaldı, bekliyoruz almayı :slight_smile: İyi okumalar size.
Okuduktan sonra birkaç cümlecik de olsa düşüncelerinizi yazabilir misiniz mümkünse?

2 Beğeni

Tabiki, bitirince yazarım mutlaka.

2 Beğeni

Dune son kitap bildiğini okumaya devam etsin. Ben farklı diyarlara yelken açıyorum. Forumda birisi önermişti. Umarım Dune gibi değildir. :joy:

22 Beğeni

2020’de ilk iki kitabı okuyup 3. kitapta ara vermiştim. Sonra bir daha devam edemedim bir türlü. Şimdi seriye devam etmek için pek çok şeyi hatırlamadığımı düşündüğündüğümden en başa dönüyorum. :melting_face:

29 Beğeni

Rıhtımdan @_OZ 'un öykü kitabı. Aynı zamanda çekiliş hediyesi :slightly_smiling_face:

21 Beğeni

Mükemmel :star_struck: iyi okumalar

4 Beğeni

21 Beğeni

19 Beğeni