Okuyorum (Görsel Başlık)

15 Beğeni

13 Beğeni

Kralların Adaleti - ilk 50 sayfa itibari ile güzel bir kurgu olacak gibi. Ama tüm kitap oradan oraya yolculuk edip dava çözeceksek bir yerden sonra sıkabilir sanki.

12 Beğeni

12 Beğeni

Lucy Ellmann - ördekler newburyport

Bindik bir alâmete…

17 Beğeni

oyuncaklara uymuş…iyi okumalar. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Evet teşekkürler :smiley:

Ruh halime ve günlük rutinlerime çok uygun bir eser olduğu için başladım. Bir ayda falan bitirmeyi planlıyorum. Tabi yanında normal okumalarıma devam edeceğim.

2 Beğeni

24 Beğeni

Listemde bekleye bekleye bir hal oldu. Malum fiyatlar :face_holding_back_tears: Çok merak ediyorum bu kitabı, yorumlarından anladığım kadarıyla benim gibi bilinç akışı sevenler bayılmış gibi görünüyor :slight_smile: İyi okumalar :cherry_blossom:

Teşekkürler ama çocuklar müsaade etmiyor maalesef. İnşallah okuyacağız. Tuvalet gibi ihtiyaçları karşılayabilirsem iyi şimdilik. :smiley:

Edit: kitapta denk geldim.

5 Beğeni

Rica ederim, kolay gelsin o zaman size :slight_smile:

1 Beğeni

12 Beğeni

13 Beğeni

Üç Cisim Problemi 2. kitap. Tam hikâyeye girecekken yazım hataları dikkatimi dağıtıyor.

22 Beğeni

17 Beğeni

indir

Filminin fragmanı eğlenceliye benziyordu başlayayım dedim. İlk bölüm itibariyle dili hem anlaşılır hem de eğlenceli çıktı. Kitap fragmandaki mağaraya düştüğü yerden başlıyor.

Kharen’den sonra üzüleceğim bir diğer karakter olacak sanırım Mickey. 20 günde ancak bitiririm sanırım çaprazında okuduğum/ okuyacağım kitaplar nedeniyle.

10 Beğeni

19 Beğeni

Scalzi’nin Kırmızı Üniformalılar’ını da okuyabilirsin bunu beğenirsen, konusu andırıyormuş biraz.

2 Beğeni

Pdf olarak var elimde bakarım hocam.

1 Beğeni

17 Beğeni