Okuyorum (Görsel Başlık)

Bana uyar, bir merakla başladım ama etkinliğe bekletirim :sweat_smile:

1 Beğeni

Önce etkinliği oluşturman gerekmez mi dersin? :smiling_imp:
Ben açınca katılım fazla olmuyor. :sweat_smile:

3 Beğeni

Katılanlar da okuyup yorum yapmadan kaçıyor hocam :sweat_smile:.

3 Beğeni

Akşama açayım o zaman konusunu. Zorla katılım sağlatırız :joy:

Bir boşluk yakalarsam birazdan da açabilirim.

2 Beğeni

Yoklama alır yorum yapmayanı da darlarız bu sefer. :smiley:

1 Beğeni

Yanmayan Kitabı etkinliğe sakladım.

Bu kitaba geçtim :slightly_smiling_face:

13 Beğeni

Yırtıcı Kuşlar Zamanı’nı okuyorum şu an. Bu sayfaya gelince fark ettim, hatalı baskı maalesef. Elinde olan varsa 292-293 sayfalarını çekip atabilir mi rica etsem? Teşekkürler şimdiden.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. :cherry_blossom:

Merhaba. Yırtıcı Kuşlar Zamanı 316. sayfayı çekip atabilir misiniz? Kitabı Amazon’dan almıştım. Dün müşteri hizmetleri uzun bir uğraştan sonra kitabı yeniden göndermeye karar verdi. Gelene kadar bir sorunla karşılaşmam sanıyordum, yine böyle bir sayfaya denk geldim. İlk aldığımda bakmıştım ama gözümden kaçtı demek ki.

2 Beğeni

Amazon’a giden partide sıkıntı var gibi. İki defa aynı sıkıntıyı yaşamışsınız.

YKY kendi satış noktalarında kitaplarını değiştiriyor mu acaba. 2-3 senedir durum değişmediyse İş Kültür nereden alınırsa alınsın kendi kitapevlerinden hatalı baskıları değiştiriyordu.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. YKY’nin kendi sitesinden aldığım bir kitapta da böyle bir sıkıntıyla karşılaşmıştım, iki sene oldu. İletişime geçtiğimizde hiç uğraştırmadan yenisini göndermişlerdi. Amazon önceden böyle yapmıyordu, hemen yeni gönderim sağlıyorlardı. Çok şaşırdım bu kadar uğraştırmalarına. Kime denk gelirse modunda takılıyorlar gibi geldi bize.

2 Beğeni

Amazon uzun süredir hasarlı kitaplarda değişim bile yapmıyor. En azından bana hiç denk gelmedi. Sadece iade alabileceklerini, daha sonra kitabı tekrar sipariş verebileceğimi söylüyorlar :slight_smile:. Kitabı indirimli aldığımı, tekrar sipariş vermem durumunda indirimli alamayacağımı söylüyorum ama fayda etmiyor.

2 Beğeni

Eşim 40 dakika falan uğraştı, müşteri hizmetleri de pes etti sanırım :slight_smile: Yani hiç yeni kitap gönderimiyle karşılaşmasaydık bu kadar uğraşmazdı, ama daha önceden yapabiliyorken şimdi niye iade konusunda diretiyorsunuz? Şaşırdım böyle bir durum yaşamanıza.

Amazon’un bu yönünü suistimal edenler çok mu artmaya başladı acaba? Belki de bu nedenle iade konusundan vazgeçmemeye çalışıyorlardır.

Geçende hasarlı gelen kitaplarda da kitap ücretinin bir kısmını iade ettiler. O şekilde orta yolu bulmuştuk.

1 Beğeni

Evet, ben de sebep olarak suistimalin artmasını görüyorum.

1 Beğeni

Üzücü gerçekten, olan dürüst insanlara oluyor. Bir keresinde resmen okunmuş bir kitap gelmişti kargodan. Sayfası katlanmıştı, kitap açık tutulmakan dolayı köşelerinde çizgiler oluşmuştu. Onda da çok uğraştık, para iadesi yaptılar. Yeni gönderim olmamıştı.

1 Beğeni

Bana da iki kez bu şekilde kitap geldi, ancak stoklarda birer adet kaldığı için iade etmemiştim :slight_smile:. Dediğiniz gibi olan dürüst insanlara oluyor.

1 Beğeni

Çünkü kitap hasarsız olduğu halde hasarlı geldi deyip ikinci kitabı alıp internet üzerinden satanlar vardı bu yüzden Amazon da Türkiye’ye uydu her gelen firmayı kendimize benzetiyoruz. Zamanında TikTok da video bile çektiler 2 kitap almış hızlıca okuyup hasarlı deyip iade ediyorum videonun başlığı.

2 Beğeni

Hasarlı geldi deyip yenisini alanları görmüştüm, utanmaz bir şekilde twit atıp ilan ediyorlardı çünkü.
Ama Tiktok kullanmadığım için böyle bir videodan haberim yoktu, çok şaşırdım. İnanılmaz bir ülkeyiz gerçekten de. Açık açık suistimal edilmiş Amazon’un tatlişliği. Yazık.

1 Beğeni

Evet bu yüzden Amazon artık yenisini göndermiyor millet o kadar suistimal etti ki firmada yıldı.
Geçen aylarda görmüştüm Amazon üzerinden ciltli Malazan almış kitap hasarlı deyip ikinci kitabı istemiş Amazondan firma göndermiş hasarsız gelen kitabı anında satışa koymuş.

2 Beğeni