Okuyorum (Görsel Başlık)

Fuardan ben de almıştım. Çok beğendim baskıyı.

1 Beğeni

BKM temin edebilirse ben de okuyacağım :slight_smile: Güzel gidiyor seri.

1 Beğeni

Bu sayı yine çok iyiydi. Her sayıda beklentim daha da yükseliyor. :slight_smile: Böyle hızlı basmaya devam ederler umarım.

1 Beğeni

Kapak çok hoşuma gitti, fuarda ışıl ışıl parlıyordu dayanamadım. Çizimler falan çok güzel, bayağı hoşuma gitti :slight_smile:

1 Beğeni

15 Beğeni

24 Beğeni

Feridun Hoca’nın ilmi şanından büyük. Çok kıymetli olup ünü olmayanlardan. Bitirince birkaç cümle yorum rica ederim.

1 Beğeni

22 Beğeni

Normalde Malazan’a başlayacaktım ama yıl sonuna kadar hedefimi tutturmayı planladığımdan başka kitaplara geçtim. Paravatan da acayip ilgimi çekti. Daha 20 sayfa okudum. Yazılan her cümlede malum kişi ve çevresi gözümün önünde canlanıyor.

23 Beğeni

Rica etsem içinden birkaç sayfasının fotoğrafını atabilir misiniz? Çok merak ettim.

2 Beğeni

25 Beğeni

Llosa okumak ve onun anlatımı ile tarihe tanıklık etmek çok keyifli. Yılın favorilerinden olacak elbette.

33 Beğeni

Bir süredir bekliyordu, araya başka kitaplar girdi, fırsat buldum başladım bakalım. Umarım ilk iki kitabı gibidir, üçüncü kitap bayağı zayıftı.

24 Beğeni

29 Beğeni

19 Beğeni

İnsanlar Uyanıyor ile çapraz okuyorum :smiley:

18 Beğeni

Cadıların Keşfi - Bkmkitap
Aslında önceden bildiğim ama dikkatimi çekmemiş bir kitaptı. Uyarlandığı diziye başlamak istediğimde tekrar karşıma çıktı. Önce kitabı okuyup sonra dizisini izlemeyi sevdiğim için başlıyorum.

18 Beğeni

Hoşgeldiniz.
2020202020

2 Beğeni

Hoşbulduk :wave:
7373727272

Yarısındayım ve çok beğendim. <3 Çok akıcı, ilginç bir hikaye. Dr Moreau ile benzerlikleri de çok belli ama onun kadar midemi bulandırmadı çok şükür (onu da çok beğenmiştim bu arada).

28 Beğeni