Okuyorum (Görsel Başlık)

Alışveriş yaparken çokça karşıma çıkıyor. Bitince yorumlarsanız sevinirim.

2 Beğeni

19 Beğeni

24 Beğeni

Çerezlik olsun diye, fazla beklentiye girmeden okunursa hızlı akıyor. Sonrasında “Vay be, ben ne okudum az önce” dedirtmiyor. Veya ben demedim yani :slight_smile: :slightly_smiling_face: Yine de bu yazarın çevrilmiş üç kitabından en fazla beğendiğim eser bu.

5 Beğeni

18 Beğeni

28 Beğeni

Dışarıdan klasik bir kişisel gelişim kitabı gibi ama içeriği daha sağlam. Deha veya yetenek denen şeyin abartıldığı kadar önemli olmadığını, başarı için her zaman emeğin daha önemli olduğunu anlatıyor.

21 Beğeni

29 Beğeni

Malazanı okuma serüvenim son hızıyla devam ediyor. Kitabımız Lether adında yeni bir kıtada geçmektedir. Evreninde ilk kez göreceğim bir sürü yer ve karakterler mevcut. Okurken bir yandan not almayı da ihmal etmiyorum (daha öğretici ve akılda kalıcı olmasını sağlıyor).

30 Beğeni

23 Beğeni

22 Beğeni

23 Beğeni

21 Beğeni

Hayat ne kadar boktandı. Ayakta durabilmek için bile korkunç mücadele vermen gerekiyordu. İnsanlar mücadele etmek ve ölmek için doğuyorlardı.
Defalarca bunu tekrarlayıp durdum.
Sonra koltuğuma yaslanıp bir sigara yaktım ve dumandan neredeyse kusursuz bir halka üfledim.

25 Beğeni

Bugün kitapçıda çok merak edip aldım. Okuması biraz zormuş ama zor bizim işimiz :grin:

27 Beğeni

Bende de var ama gözümü korkutuyor sakin ve geniş bir zamanda okumak lazım diye düşünüp beklettim uzun süredir :smile:

1 Beğeni

Bu pek mümkün olmuyor ya :joy:

2 Beğeni

21 Beğeni

Yeni yıla Don Kişot ile gireceğim :slight_smile: Başlıyorum ufaktan :sparkles:

34 Beğeni

28 Beğeni