Sonsözleri okuyorum fakat önsözlerde spoiler olabildiğinden atlıyorum. Kitap bittiğinde önsöz olduğunu unutmazsam okuyorum .
Bitince detaylı yorum bekliyorum.
Tabii, yorumlarım.
Dilimizde görmek istediğim serilerde başı çekiyor. Keşke bir yayınevi el atsa.
Yazardan okuyacağım üçüncü kitap. Bu kitabı, çok sevdiğim Baba romanından birkaç sene önce yazmış. Aynı zamanda bu kitap, yazarın en kısa romanı.
Jurgen’e (Bir Adalet Komedisi) başlıyorum. “Unutulmuş Fantastik Klasikler” dizisinin üçüncü kitabı. Dizi on kitaba tamamlanacaktı diye biliyorum ama adı gibi bir kadere mahkum oldu ve İthaki sahiden de unuttu galiba.
Benim sevmediğim tek kitabı. Bakalım siz sevecek misiniz.
Kitabı bitirmek üzereyim, Sezgin Kaymaz okumayı özlemişim. Ateş Canına Yapışsın’ı çok beğenmiştim, çok daha iyi bir devam kitabını hak ediyordu.
Ben Nefha’yı, ACY’den önce okudum, devam kitabı olduğunu bilmiyordum.
Biraz şanssızlık olmuş
Haftasonu yarım kitaplarımı bitirdim. 3 kitaba birden başladım yine. 2 gün yollardayım, en az 2 kitap bitiriririm
Çok fena bir baskı valla, epey dolu ve detaylı. Hakkını vererek okumak lazım ama nasıl bir strateji izlesem karar veremedim. Kitabı ay ay ayırmışlar gibi, şimdilik her gün bir ay şeklinde bir hedef koyayım bakayım. Çok zorlanırsam başka bir kitapla çift okuma yapıp süreyi uzatabilirim.