Okuyorum (Görsel Başlık)

Sonsözleri okuyorum fakat önsözlerde spoiler olabildiğinden atlıyorum. Kitap bittiğinde önsöz olduğunu unutmazsam okuyorum :smile: .

3 Beğeni

24 Beğeni

Bitince detaylı yorum bekliyorum. :slight_smile:

3 Beğeni

Tabii, yorumlarım. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Dilimizde görmek istediğim serilerde başı çekiyor. Keşke bir yayınevi el atsa.

2 Beğeni

Yazardan okuyacağım üçüncü kitap. Bu kitabı, çok sevdiğim Baba romanından birkaç sene önce yazmış. Aynı zamanda bu kitap, yazarın en kısa romanı.

26 Beğeni

Jurgen’e (Bir Adalet Komedisi) başlıyorum. “Unutulmuş Fantastik Klasikler” dizisinin üçüncü kitabı. Dizi on kitaba tamamlanacaktı diye biliyorum ama adı gibi bir kadere mahkum oldu ve İthaki sahiden de unuttu galiba.

23 Beğeni

26 Beğeni

Kadim Kanunlar serisine ikinci kitapla devam ediyorum.

28 Beğeni

28 Beğeni

19 Beğeni

Benim sevmediğim tek kitabı. Bakalım siz sevecek misiniz.

1 Beğeni

Kitabı bitirmek üzereyim, Sezgin Kaymaz okumayı özlemişim. Ateş Canına Yapışsın’ı çok beğenmiştim, çok daha iyi bir devam kitabını hak ediyordu.

3 Beğeni

Ben Nefha’yı, ACY’den önce okudum, devam kitabı olduğunu bilmiyordum. :sweat_smile:

3 Beğeni

Biraz şanssızlık olmuş :blush:

2 Beğeni

King’e devam. Yazarın önce dizi senaryosunu yazıp sonrasında romanlaştırdığı eseri.

19 Beğeni

23 Beğeni

Haftasonu yarım kitaplarımı bitirdim. 3 kitaba birden başladım yine. 2 gün yollardayım, en az 2 kitap bitiriririm :grinning:

18 Beğeni

Çok fena bir baskı valla, epey dolu ve detaylı. Hakkını vererek okumak lazım ama nasıl bir strateji izlesem karar veremedim. Kitabı ay ay ayırmışlar gibi, şimdilik her gün bir ay şeklinde bir hedef koyayım bakayım. Çok zorlanırsam başka bir kitapla çift okuma yapıp süreyi uzatabilirim.

22 Beğeni

15 Beğeni