Bitirdim. 111394/5 veriyorum
Rica ederim ne demek
Merhaba bende bu üründen almayı düşünüyorum da gönderdiğiniz linkte şöyle bir yorum gördum ;
“Çubukları çok önde ve gevşiyor, ayarlanamıyor ve diyelim ki 250 sayfalık bir kitaba başladınız 80 90 sayfa okumadan, okunabilir durumda sabit tutmakta zorlanıyorsunuz sağ taraftaki sayfaları, son kısımlarda da tam tersi, amazon önerisi olarak öne çıkmıştı, amazon önerilerine çok güvenmemek gerek sanırım, kesinlikle daha iyi altenatifleri vardır”
Siz bir kullanıcı olarak bu yorum hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim?
Ben araştırırken Melike hanımın konuyla ilgili başlığına denk geldikten sonra satın almıştım. Şöyle bakabilirsiniz : Kitap Okuma Standı Önerisi - justbookworld tarafından #22
4 aydır kullanıyorum hala çubukları sert eğilme, gevşeme olmadı. Sanırım yorumda bahsedilen üretim hatasından kaynaklanıyor. Sipariş geldiğinde çeşitli sayfalardaki kitapları denemiştim. İlave olarak yastıklı halini düşünmenizi öneririm çok rahat . Amazon.com.tr
Ben de yaklaşık 5 aydır minderli olandan kullanıyorum, gayet memnunum. Tutacakları ile ilgili bir problem olmadı şimdiye kadar.
Ben de çok memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım tutacakları ile. 700 sayfalık kitabımı bile onunla okudum hiç sorun olmadı.
Kusura bakmayın ben yazana kadar cevaplar gelmiş. Benim çubuklardan biri gevşek ama kitap koyduğum zaman bir sıkıntı olmuyor. Açıkçası çok fazla kullanmıyorum genelde hep elimde sağda solda okurum kitapları. Çok cüsseli kitaplarda bir iki kere okudum ama onda da çubukları kullanmadım.(sadece fotoğraf çekmek için kullanıyorum desem yalan olmaz )
Buyur hocam düşmüş hali ve okurkenki kullanım hali:
Bu okuma standını forumda epey önce alanlardan biriyim, her kitapta tıkır tıkır kullanıyorum. Çubuğun düşmesinin okuma sırasında hiçbir negatif tarafı yok. Yorumu yazan ne tarz bir beklentideymiş bilemedim .
Teşekkür ederim paylaşım için.
Bu arada sanirim yastıklı olanı alıcam
Ben bunu aldığımda daha yastıklı ürün çıkmamıştı, altına yastığı kendim koyuyorum yastıklı olanı çok mantıklı duruyor
Serinin 3. Kitabı Şafağın Robotları bitti.
İkinci kitaptan genel olarak bir tık az beğensem de sonu ona göre daha oturaklıydı. 5/3.5
Seride “bir cisim yaklaşıyor” hissi arkadan arkadan gelmeye devam ediyor. İnşallah yanılmam
Mart ayının ilk kitabı tabii ki 4. Kitap.
Bende okuyordum yarım kaldı çok beğenmiştim en kısa zamanda tekrar okuyacağım.
Şu büyük ebatlı kitaplar için bugün masa aldım. İşkence çekmeye son
Bu kitabı bayağı merak ediyordum. Başlayalım bakalım.
Say bakalım şampiyonlukları