Eylülün ilk kitabına başlıyorum.
Dickens’tan okuduğum on birinci kitap “Kasvetli Ev” olacak. Geçen yıl da bu zamanlarda Müşterek Dostumuz’u okumuştum. Sonbahar geldiğinde Dickens okuma modu bana otomatik yükleniyor sanırım.
Kellanved’s Reach - Ian C. Esslemont
6 kitaplık bir seri olacakmış, bu üçüncü kitap. Dört çıktı, beş ve altı sırada. Bundan sonra ara verip, 6’dan sonra tekrar döneceğim seriye.
**
**Ellerim ve gözlerim soğumadan hızlıca başka kitaptan devam. @temren üstat çok övdü, o sebeple beklentim büyük.Artık daha fazla dayanamazdım sanırım. Forum’da okumayan bir ben kaldım.
Amazon şaşırtmıyor. Kitap çok tozlu, sayfaları kıvrık.
Ben 6 kitabı okudum ama seri hem karışık hem de araya zaman girince unutuyorum. O yüzden 9.kitap çıkınca 0’dan başlayacağım.
Gidermez hocam. 3. kitapta 2. kitapla ilgili çok önemli bir spoiler var. Bu şemanın tek faydası olaylar zincirini kafada oturtmaya yarar bence. Bunu yazınca da giderir sonucu çıkıyor ortaya
.
Biri beni aydınlatsın lütfen. Bu şemaya göre nasıl okuyacağım? Okları takip edersem bazı kitapları atlamış olmuyor muyum?
Kitapları sırasıyla okuyun. Şema, olayları kafanızda oturtmanız için var.
@Lorien_archers , @isos81 Mesaji kaldiriyorum kafalar daha fazla karişacak sanirim…