Okuyorum (Görsel Başlık)

Eylülün ilk kitabına başlıyorum. :orange_heart: Dickens’tan okuduğum on birinci kitap “Kasvetli Ev” olacak. Geçen yıl da bu zamanlarda Müşterek Dostumuz’u okumuştum. Sonbahar geldiğinde Dickens okuma modu bana otomatik yükleniyor sanırım.

31 Beğeni

29 Beğeni

19 Beğeni

18 Beğeni

24 Beğeni

Platon - Protagoras

19 Beğeni

Kellanved’s Reach - Ian C. Esslemont

6 kitaplık bir seri olacakmış, bu üçüncü kitap. Dört çıktı, beş ve altı sırada. Bundan sonra ara verip, 6’dan sonra tekrar döneceğim seriye.

21 Beğeni

**

**Ellerim ve gözlerim soğumadan hızlıca başka kitaptan devam. @temren üstat çok övdü, o sebeple beklentim büyük.

22 Beğeni

Artık daha fazla dayanamazdım sanırım. Forum’da okumayan bir ben kaldım. :slight_smile: Amazon şaşırtmıyor. Kitap çok tozlu, sayfaları kıvrık.

34 Beğeni

34 Beğeni

Ben 6 kitabı okudum ama seri hem karışık hem de araya zaman girince unutuyorum. O yüzden 9.kitap çıkınca 0’dan başlayacağım.

2 Beğeni

Gidermez hocam. 3. kitapta 2. kitapla ilgili çok önemli bir spoiler var. Bu şemanın tek faydası olaylar zincirini kafada oturtmaya yarar bence. Bunu yazınca da giderir sonucu çıkıyor ortaya :sweat_smile:.

3 Beğeni

Biri beni aydınlatsın lütfen. Bu şemaya göre nasıl okuyacağım? Okları takip edersem bazı kitapları atlamış olmuyor muyum?

1 Beğeni

Kitapları sırasıyla okuyun. Şema, olayları kafanızda oturtmanız için var.

2 Beğeni

@Lorien_archers , @isos81 Mesaji kaldiriyorum kafalar daha fazla karişacak sanirim…

Orhan Duru - Ağır İşçiler

25 Beğeni

32 Beğeni

24 Beğeni

İkinci kitaptan önce hızlı bi tekrardan okuma.

24 Beğeni

2025’in en beğenilen fantastik kitaplarından biri şu anlık. Fantastik gizemlere sarmışken bu türden devam edeceğim, r/fantasydeki yorumları da bayağı iyi. A Drop of Corruption ile başlayan Onyx Boox Go 6 macerama Raven Scholar ile devam.

17 Beğeni