Güzel akıyor
Takibe aldım, son yorumuna göre şans vereceğim. ![]()
Stresimi yönetmeyi öğrenmek için her yerde ararken stres olduğum ve sonunda bir kütüphanede bulduğum bu kitabı yağmurlu bir Ankara sabahında okumanın güzelliği.
Günlükler - Sylvia Plath
#bizimbüyükchallengeimiz madde-22: Bir film/dizi karesinde gördüğünüz bir kitap ![]()
Dizi: Gilmore Girls ![]()
Daha bu sabah bir arkadaşa sonbahar geldiği için Gilmore Girls havaları geldi demiştim. Çok sevdiğim bir dizidir. Şimdi sizin yorumunuzu görünce paylaşmak istedim, keyifli okumalar ![]()
Kitabı listeme ekledim ![]()
Çok teşekkür ederim, geçen yılın sonbaharında izlemiştim. Dediğiniz gibi tam bu havaların dizisi, çok tatlı bir keyif veriyor ayrıca. Ben de çok severim. ![]()
İyi okumalar diliyorum şimdiden. ![]()
Yeni gün, yeni kitap.
Sayfa 305’e geldim. Kitap okunur, güzel, akıcı ama karakterlerin zeka 404 not found ![]()
“Kat yan yan yürüyüp küçük mutfağına girdi. Etrafına baktı: ekmek kızartma makinesi, kırıntılarla ve kirli bıçaklarla kaplı ekmek kesme tahtası… kirli tavalar.”
Birkaç paragraf sonra da;
“… mikser, fırın tepsileri” vs devam ediyor. Devamında; “ama silah olarak kullanabileceği hiçbir şey yoktu.” demez mi?
Silah niyetine bir ton şey var orada. Hijyen takıntın mı var arkadaşım? Kirli mirli al işte ![]()
Merhaba, Malazan’ın temposuna yetişemedim. Yoğun olmadığım bir vakit tekrar deneyeceğim. Sonbahar gelir gelmez ise Karamazov Kardeşler’i tekrar okumak istedim. ![]()