Okuyorum (Görsel Başlık)

Güzel akıyor

26 Beğeni

28 Beğeni

Takibe aldım, son yorumuna göre şans vereceğim. :slight_smile:

3 Beğeni

Stresimi yönetmeyi öğrenmek için her yerde ararken stres olduğum ve sonunda bir kütüphanede bulduğum bu kitabı yağmurlu bir Ankara sabahında okumanın güzelliği.

30 Beğeni

26 Beğeni

Günlükler - Sylvia Plath

#bizimbüyükchallengeimiz madde-22: Bir film/dizi karesinde gördüğünüz bir kitap :open_book:

Dizi: Gilmore Girls :white_heart:

28 Beğeni

Daha bu sabah bir arkadaşa sonbahar geldiği için Gilmore Girls havaları geldi demiştim. Çok sevdiğim bir dizidir. Şimdi sizin yorumunuzu görünce paylaşmak istedim, keyifli okumalar :slightly_smiling_face:

Kitabı listeme ekledim :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

25 Beğeni

Hadi bakalim yeni seri hayırlı olsun

25 Beğeni

Çok teşekkür ederim, geçen yılın sonbaharında izlemiştim. Dediğiniz gibi tam bu havaların dizisi, çok tatlı bir keyif veriyor ayrıca. Ben de çok severim. :slight_smile:
İyi okumalar diliyorum şimdiden. :cherry_blossom:

3 Beğeni

Biçicinin Kasırgası’na başlama zamanı geldi. Bu kez özetle beraber okuma yapacağım.

28 Beğeni

Yeni gün, yeni kitap.

2 Beğeni

Moliere-Scapin’in Dolapları

24 Beğeni

Sayfa 305’e geldim. Kitap okunur, güzel, akıcı ama karakterlerin zeka 404 not found :sweat_smile:

“Kat yan yan yürüyüp küçük mutfağına girdi. Etrafına baktı: ekmek kızartma makinesi, kırıntılarla ve kirli bıçaklarla kaplı ekmek kesme tahtası… kirli tavalar.

Birkaç paragraf sonra da;

“… mikser, fırın tepsileri” vs devam ediyor. Devamında; “ama silah olarak kullanabileceği hiçbir şey yoktu.” demez mi?

Silah niyetine bir ton şey var orada. Hijyen takıntın mı var arkadaşım? Kirli mirli al işte :joy:

11 Beğeni

23 Beğeni

Merhaba, Malazan’ın temposuna yetişemedim. Yoğun olmadığım bir vakit tekrar deneyeceğim. Sonbahar gelir gelmez ise Karamazov Kardeşler’i tekrar okumak istedim. :fallen_leaf:

33 Beğeni

Dolores Claiborne - Stephen King

31 Beğeni

24 Beğeni

17 Beğeni

33 Beğeni