Okuyorum (Görsel Başlık)

22 Beğeni

Michel Foucault- Bu Bir Pipo Değildir

23 Beğeni

25 Beğeni

Biraz geç oldu ama ikinci kitaptan devam

27 Beğeni

Héctor Abad Faciolince - Nisyan

22 Beğeni

23 Beğeni

Hatırlamıyorum ama bu üçüncü kez okuyuşum olacak, galiba. İlk okuduğumda çok küçüktüm ve tam metin değildi, ikincisinde baskısı çok eskiydi ve çevirisi iyi değildi. Yine de çok sevdiğim bir klasiktir. Bakalım bu defa neler hissedeceğim? Çünkü o okumaların üzerinden yıllar geçti. :slight_smile:

#bizimbüyükchallengeimiz madde-21: Gitmek istediğiniz bir ülkede geçen bir kitap :open_book:

24 Beğeni

22 Beğeni

Ufaktan başlıyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: .

30 Beğeni

23 Beğeni

20 Beğeni

25 Beğeni

Rica etsem okuduktan sonra bir kaç cümle ile yorumlayabilir misiniz? Hep listemde olup erteledğim bir seri.

1 Beğeni

Merhaba, tabii. Zor beğenen biri olarak bitirmeden bile beğendiğimi söyleyebilirim şu anlık.

3 Beğeni

Yanıtınız için teşekkür ederim.

2 Beğeni

Western’imin geldigini hissettiğim bu hafta sonunda en iyi seçimin George Gilman’ın sinemaya da uyarlanan “Bir Avuç Dolar” adlı klasikleşmiş romanını okumak oldu. 10.bin dolar için Vahşi Batı’da herkesin her şeyi nasıl yapabildiğini, yapabileceğini görmek nefes kesici. Romanın ortalarına yaklaştım, çeviri çok başarılı ve sürükleyici, altı çizilesi sözler de çok. Kitap bitince sinemasını DVD versiyonundan izleyeceğim.

24 Beğeni

Ahh! Ne güzel bir seriydi öyle :face_holding_back_tears: Kurgusu, diyalog kalitesi, olay örgüsü :star_struck: en kısa sürede devam üçlemesine de başlayacağım umarım.:heart:

2 Beğeni

Bu kitap haddinden fazla iyi çıktı. Sanki insanın ağzında kışlık montun cebinde bulduğu o kuruyemiş tadını veriyor. Çıtır çerez bir kitap ama tadı çok iyi. 172 sayfa.

31 Beğeni

Ya kesinlikle çok hoş. Tahminimden daha hafif içerikli çıktı, çok kafa yormadan tatlı tatlı ilerliyor :slightly_smiling_face:

Bu arada sormayı unuttum, devam serisi hangisi? Yine bu evrende mi geçiyor

2 Beğeni

Hikâyenin sonraki yıllarını anlatan yeni üçleme gelecek şimdilik ilk kitabını yazdı ve o da çevrildi.

4 Beğeni