Okuyorum (Görsel Başlık)

Bugün başlayalım. :sign_of_the_horns:

3 Beğeni

25 Beğeni

Yazarla tanışma kitabım olacak bakalım

24 Beğeni

19 Beğeni

21 Beğeni

İki defa başlayıp yarım bıraktığım ancak üçüncü de tamamlayabildiğim bir roman. Okunmaya değer.

1 Beğeni

23 Beğeni

25 Beğeni

25 Beğeni

O kadar uzun zamandır kitap okumuyorum ki umarım bu kitapla okuma alışkanlığımı geri kazanabilirim​:smiling_face_with_tear:

31 Beğeni

Kitap hakkında bilginiz olmadan başlıyorsanız okuma şevkinizi kıracak bir kitap olabilir. Kitapta noktalama işareti yok. Bunu bilerek başlıyorsanız keyifli okumalar dilerim.

6 Beğeni

Bunu bilmeden başladım, biraz rahatsız edici ama o kadar zamandan sonra başladığım ilk kitabı yarım bırakmak da şevk kırıcı olacak. :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: Çok teşekkür ederim bu arada.

1 Beğeni

Elime alır almaz kendimi alamayıp tek oturuşta bitirdiğim ender kitaplardan birisi oldu. Gerilimi, kara mizahın içinde derinden derine hissettiren ilginç bir hikayesi ve diyalogları var. Tavsiye ediyorum.

23 Beğeni

Bu şevk kıran bir şey değil ama. Bir süre sonra yazarın bu üslubuna alışılıyor ve alışmak zor değil. Zorlanan olursa püf noktaları yazarım :slight_smile:

5 Beğeni

Etkinlikte millet nokta virgül fırlatıyordu ama bu nasıl kitap diye :sweat_smile:. Şevk kırmaz belki ama kitap elde sürünür. Bunu bilerek başlayınca yine o kadar olmaz.

5 Beğeni

Zor bir şeyi, kitabı elde süründürecek bir şeyi yok. Eğer virgülden sonra büyük harf ile başlıyorsa diğer karakter konuşuyor. Yok eğer virgülden sonra küçük harf ile başlamışsa aynı karakter konuşmaya devam ediyor. Bu ayrımı yapınca zaten yazar gayet anlaşılır oluyor. Zor bir yanı yok :slight_smile:

10 Beğeni

Valla bunaltıyor bazen. Bir nokta koy da soluklanalım diyorum. Ama güzel kitap mı güzel kitap. Bayılarak okumuştum o ayrı.

2 Beğeni

Yazarın kalemini seviyorum ben. Noktalama olmamasında zorlandığım sadece yazarla tanışma kitabım olan Körlük’te yaşamıştım. Ona alışınca kolay ve rahat okunuyor.

2 Beğeni

22 Beğeni

Çok sinir bozucu bir şey bu arada. Okurken tad kaçırıyor.

4 Beğeni