İlk 40 sayfa ile akıcı ve ilgi çekici bir konuya sahip. Dizisi de güzeldi. Bakalım
@J.S Hazır sende de var beraber okuyalım. Beraber karanlık bir yolculuk yapalım ![]()
![]()
Kıyamet Kitabı ile İmparatorluklar Düşledin Sen okuyorum. Biraz beklerim dersen etkinlik düzenleriz. Bu kitaba katılım olur ![]()
Hemen elindekileri bırakıp etkinliğe başlayacağım demeni beklerdim ![]()
![]()
Yaparız yapmaya da ne kadar çok kişi o kadar keyifli olur ![]()
Son derece estetik (!) anlık görsel ile e-okuyucu işini çok sevdiğimi belirtmeliyim. Ergonomik olarak çok rahat. Gece ışık derdi olmadan okumak, her yere taşıyabilmek, merak ettiğim bir kitaba anlık olarak ulaşabilmek vs eski randımanını yitiren okuma alışkanlığıma şifa oldu.
Sür Pulluğunu Ölülerin Kemikleri Üzerinde’nin anlatımı çok narin ve şahsına münhasır. Temel konusu itibariyle biraz fazla “woke” buldum ve bazı anlatılar ana örgünün çok dışından dolandığı için betimleme sevsem de hikaye çok dağılıyor. Yazarın aktivist olduğu bilgisiyle kitap gözümde şiirsel ve öznel bir politik anlatıya dönüşmekte.
Bir gün herkes e-kitap’çı olacak. ![]()
Yazarla ilgili bugün denk geldiğim bir haber var.
Sonra pişman olup kalan günler baskılı kitapçı olunacak ![]()
Baskılı belki de basılı imkansız. ![]()
Ne güzel artık kitap almam tasarruf ederim diye e-kitap okuyucu aldım. Kitapları hala fiziksel olarak satın alıp e-kitap olarak okuyorum…
Mantığım ne yapıyorsun dostum böyle hesaplamamıştık, epub indirip okuyup geçecektin diyor ama benliğime söz geçiremiyor. İlla fiziksel olarak o kitaplar alınacak, kitaplığa dizilecek. Hatta çok merak ettiğim İngilizce kitaplar var, sırf fiziksel olarak Türkiye’de bulamadım diye e-kitap olarak da okuyamıyorum. ![]()
Ben de kitaplığımda olmayan kitabın e-kitabını okumuyorum.
Bazı kitaplar baskıları olmayınca yada basımı da yavaş olursa epub dan okuyorum. Hatta bazi kitapları İnglizce epub olarak okuyorum sonra kütüphanedeki Turkçe baskıları okuduğum kadarını ayarlıyorum (Turkçe okumaya devam etmek istersem) ![]()