Zombileri çok seviyorum. Onun ellerini ,kanatlarını ,ayaklarını ,gözlerini ,burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Rahat etsin istiyorum. Yarın gidip daha büyük bir derin dondurucu alacağım. (İlk halini okuyunca irkildim )
Zombileri biraz seviyorum. Onun ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Rahat etsin istiyorum. Yarın gidip daha büyük bir derin dondurucu alacağım.
Zombileri biraz yiyorum. Onun ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Rahat etsin istiyorum. Yarın gidip daha büyük bir derin dondurucu alacağım.
“Zombileri biraz yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Rahat etsin istiyorum. Yarın gidip daha büyük bir derin dondurucu alacağım.”
Zombileri biraz yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Rahat yensin istiyorum. Yarın gidip daha büyük bir derin dondurucu alacağım.
Ejderhaları biraz yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Rahat yensin istiyorum. Yarın gidip daha büyük bir derin dondurucu alacağım.
Ejderhaları kızartarak yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Rahat yensin istiyorum. Yarın gidip daha büyük bir derin dondurucu alacağım.
Ejderhaları kızartarak yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Rahat yensin istiyorum. Yarın gidip daha büyük bir derin Tencere alacağım.
Ejderhaları kızartarak yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Rahat yensin istiyorum. Geleceğe gidip daha büyük bir derin tencere alacağım.
Ejderhaları kızartarak yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Rahat yensin istiyorum. Geleceğe dönüp daha büyük bir derin tencere alacağım.
Ejderhaları kızartarak yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Evlerde yensin istiyorum. Geleceğe dönüp daha büyük bir derin tencere alacağım.
Cesetleri kızartarak yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Evlerde yensin istiyorum. Geleceğe dönüp daha büyük bir derin tencere alacağım.
Cesetleri kızartarak yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Evlerde hijyen istiyorum. Geleceğe dönüp daha büyük bir derin tencere alacağım.
Cesetleri kızartarak yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Evlerde hijyen istiyorum. Geleceğe dönüp daha büyük bir derin dezenfektan alacağım.
Cesetleri kızartarak yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Çukurlarda hijyen istiyorum. Geleceğe dönüp daha büyük bir derin dezenfektan alacağım.
Cesetleri kızartarak yiyorum. Onların ellerini, kanatlarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını, göbeğini çok seviyorum. Çukurlarda hijyen istiyorum. Geleceğe dönüp daha büyük bir derin dezenfektan alacağım.
Cesetleri kızartarak yiyorum. Onların ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını, göbeğini çok seviyorum. Çukurlarda hijyen istiyorum. Geleceğe dönüp daha büyük bir derin dezenfektan alacağım.
(@Orhan_Kolibandi aslında iki sözcük eklediniz Ama bir seferliğine görmezden gelelim. Ellerinize sağlık.)
Cesetleri kızartarak gömüyorum. Onların ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını, göbeğini çok seviyorum. Çukurlarda hijyen istiyorum. Geleceğe dönüp daha büyük bir derin dezenfektan alacağım.
Cesetleri kızartarak gömüyorum . Onların ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını, göbeğini çok seviyorum. Çukurlarda hijyen istiyorum. Geleceğe dönüp daha büyük daha derin dezenfektan alacağım. (Not: bu kelimeyi koyarak ne düşündüğümü gören olacak mı bakalım. sevdim bu öykü oyununu, daha ekstra not zevkli olan herkesin kendi kafasına göre takılması tabi)
Cesetleri kızartarak gömüyorum . Semenderlerin ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını, göbeğini çok seviyorum. Çukurlarda hijyen istiyorum. Geleceğe dönüp daha büyük daha derin dezenfektan alacağım