Mando’yu görünce yapıştırdım. Benim listede yoktu.
https://x.com/WrestleOps/status/1938265776240124173
Rhea Ripley, yakında vizyona girecek olan ‘TERRIFIER 4’ filminde oynamak istediğini söylüyor.
kendi yorum: the rock, john cena ve dave b. neler de oynuyor. sen ne de oynamak istiyorsun he yarabım.
7load zamanlarından 15 seneyi aşkın zamandan bu yana çeşitli “Profesyonel Güreş, Puroresu” forumlarında gerekli yetkili gerek üye olarak vakit geçirdim. (WTR, GTR, PG, Tezat vs vs.)
20 seneye yakın süredir gerek Japonya gerek Amerika tarafındaki profesyonel güreş promosyonlarını izliyorum.
Ama sen Dave Meltzer falansın galiba, benim genden yetkili bilgiye sahip olduğuna göre. (Ya da ChatGPT.)
Mesajımı silmemin sebebi ise senin konuyu sinema üzerine açtığını belirttikten sonra durmasının gereksiz olmasıydı. Konu “WWE” şeklinde açılmıştı malum. Mezar değil mağara demiştim o da internet geyiği.
Engellediğimden mesajı görmemiştim tesadüfen gördüm, yanlış anlamayı gidereyim dedim.
Yine senli benli muhataplık açılmış. Kısa kesiyorum: Bir işi beğenmiyorsanız ve yetkinliğinize güveniyorsanız daha iyisini önümüze sunarak cevap veriniz ki, cümleten fayda sağlayabilelim. Aksi halde sadece mızmızlanma ve böbürlenme kalıyor geriye, ne üretim bırakılıyor seyirciye ne bir doyum.
Rock’ın 'THE SMASHING MACHINE’deki performansı beğeni topluyor. “Kariyerinin en iyi performansı” — NBP “Duygusal olarak çok değişti” — GQ “Yeni bir aktör gibi görünüyor” — Variety