Aahahahah allah affetsin fena güldüm buna.
Bende de şu türevleri var
- Hep fantastik hep fantastik,git de bir Dünya Klasiği oku
- Bu kitaplara harcayacan parayı kenara at,bak bilmem nenin oğlu atıyormuş da seninle aynı yaştaymış
-Babanın yolladığı harçlıktan biraz ver de sana altın alsın annen
-Manga denilen şeylere 20 tl para mı verilşr?İçi resim,resim resim
-Kendini geliştirecek kitaplar oku
Bana bunu en son diyene bol aşağılamalı bir cevap verdim artık kimse demiyor rahatım. Bu insanlar gerçekten düşünerek mi bunu soruyorlar anlamıyorum, edebiyat bir sanat dalı sonuçta bana hangi türü zevk veriyorsa onu okurum.
Şunu diyen gider kendisi günde bir paket sigara parası verir, hiç onu kenara atmayı düşünmez
Arkadaşlar işgalci devletler üzerimize su atmak suretiyle bizi işgal etmeyi planlıyor lütfen tweet atmayalım.
Her ne kadar yukarıda belirtilen siyasi görüşe karşı olsam da, Buradan bakınca her alanda “En iyisi biziz” diye dolaşan Türkiye’nin hakim siyasi görüşünün herhangi bir sebepten ötürü bizi kıskanan*, kafir* Avrupa’ya muhtaç kalmasını apaçık bir acizlik göstergesi olarak görüyorum.
"Ne Help Turkey’i LAN"dan sonrasını okumayı gereksiz buldum.
Dün hangi kanaldı unuttum,3 kişi şey diyordu konuklardan işte Help Turkey etiketi atmak vatana ihanettir,kendi ülkesini aciz görmektir falan.Bir tane de farklı görüşte ki tek aklı başında yerinde olan konuk da insanlar sadece yardım istiyor,ne ihaneti falan diyince diğerleri senin devlete itimatının yok mu,nasıl vatandaşsın falan diye üstüne geldiler adamcağızın.Konu saptırmaktan başka şey değil.
E öyle zaten. Help Turkey etiketi atılması direkt olarak Türkiye’nin aciz olduğunu gösteriyor. Hani çok güçlüydük ya. Hani dünyanın en iyi ekonomisiydik ya ? Demek ki Avustralya da ki gibi bir yangın geçiriyor olsak soy tükenme tehlikesi ile karşı karşıya gelecektik herhalde.
Fakat bükemediğin bileği öpeceksin diye boşuna demiyorlar işte. Şuan bu tweetlerin atılması lazım çünkü açıkça görülüyor ki Türkiye bu durumu kontrol altına alamıyor ve alamayacakta.
Fakat kimse Help Turkey etiketi atılması Türkiye’nin aciz olduğunu göstermez havalarına girmesin bence. Çünkü bal gibi de acizlik bu. Ha bu demek değil ki bu twitleri atmak vatan hainliği. Öyle bir güruh var birde. Ortada bir sorun var ve bu sorunu çözmek için her şey yapılmalı. Bu meseleler gurur meseleleri değil.
Gerçekten ülke toptan yansa hala daha Hükümeti savunacak insanlar var.
Kürtajcı dedeyi bırakıp kaçıyorum.
Bu arada yol yaptı, köprü yaptı, cebindeki telefonu göster, gaz yağı bulamıyorduk…