Teyze meclisi bombalamaya gidiyor.
9 adet gönderi şu konuya taşındı: Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu
Günün tartışması.
Sanırım ben bir bibliyomanım
Sanırım ben de öyleyim. Ancak bu problem foruma kayıt olduktan sonra başladı. Tek çözüm üyeliğimizi banlatmak gibi
Ya da gelirimizi aylık 100.000 TL üzerine çıkarmak.
Bende de öyle oldu. İnternette Isaac Asimov kitaplarını araştırırken Kayıp Rıhtım’a rastladım tesadüfen. Sonra üye oldum, daha önce tanımadığım yazarları tanıdım ve yavaş yavaş bibliyoman hâline geldim
Ben bibliyoman değilim bu ölçeğe göre ama durum biraz karışık. Takip ettiğim ve alışveriş yaptığım tek site amazon, kütüphane ve kitap fuarı bizim burada hiç olmadı. Kitapçılar kuytu köşe yerdeler hiç denk gelmiyorum. Makul tek bir sebebim var fiyatların yerinde durmaması. Ayrıca aylık ne 450 lira harcaması kitaplara, benim kartımı kardeşim kontrol ediyor. Zamanında kart için verdiğim telefon numarasını kardeşime verip kendime yeni numara almıştım. Dolayısıyla internet alışverişi için gelen şifre kardeşimin telefonuna geliyor. Haliyle kitap alışverişim de kontrol altında oluyor dolaylı olarak. Buna rağmen aldığım kitaplar okuduğum kitapları geçti ama eskisi gibi alma isteğim yok. Şu bir hafta içinde ilknoktayı pas geçtim, diğer siteleri göz önünde bile bulundurmadım. Bir trendyol kupon bir amazon anlık yakalayabildiğim amazon tek kitap alımlarım bir de aylık 7.9 abone ücretini çıkarmak için aldığım yine tek kitap harici kitap almıyorum. Yani her ay kitap alıyorum ama almayınca da rahatsız olmuyorum. Beyaz yalan vaktiyle vardı ama artık söylüyorum kitap alacağım diye. Yine belirttiğim gibi fiyatlar yerinde dursa ve her kitabın baskısı her an bulunabilse bu kadar kitap almam.
Son olarak ben de ithaki bkk listesine bakmak için girdiğim foruma üye oldum ve bir dünya yazarla tanıştım teşekkürler KR. Yan etkileri oldu ama olsun. Daha ucuz, daha kaliteli ve güzel baskılara sahip kitaplara ulaşabildiğimiz, istediğimiz yazarın kitabının basıldığı bir geleceğe bir an evvel kavuşmak dileğiyle.
7’de kaldım. Çok mesudum.
Bu yazıyı ailemin hazırlattığından şüphelendim. El birliği ile yıldırma projesi mi? Hayır efendim, gelecek üç dört kargom kaldı. Daha ayın enlerini seçmedim. Olmaz öyle şey.
Tam gelirimi 100.000 TL üstüne çıkarıyordum ki, bir de ne olsun? 250 yayınevinde %50 indirim xd
1 kuruş basmak için Merkez Bankası’nın 26 kuruşluk bakır ve nikel madeni aldığını, 5 kuruşun maden maliyetinin 28, 50 kuruşun maliyetinin ise 66 kuruşa yükseldiği sonucuna vardığını açıkladı.
https://www.dunya.com/gundem/50-kurusun-maliyeti-66-kurus-oldu-haberi-637661
-
Başka bir amaçla dışarıda olmam. Dışarıdaysam ilk amacım kitapçıya mutlaka girmektir.
-
Sık kullananlara gerek yok. Uygulamaları indirdim temiz temiz günlük bakıyorum.
-
Sosyal medyayı yayınevlerini takip etmek için kullanıyorum zaten.
-
Artık daraldı.
-
Artık hayır.
-
Kitap almak için makul nedene ne gerek var?
-
Kendi kütüphanemden alıyorum. Evrak işleri uzun sürmüyor.
-
Bazen.
-
Adamına göre değişir. Genelde katliam çıkar.
-
Değil.
-
Hayır.
-
Hayır.
-
Hayır.
Değerlendirmeyi de başkası yapsın. Yoruldum.
- Madde çok mantıklı gekdi, kitap almayı bırakıp her gün bir paket sigara alıp ve içip akciğer kanserine davetiye çıkarayım