Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

8 Beğeni
18 Beğeni

Gerçekten hayatımda ödediğim en yüksek faturalar için şükretmeye başladım. “İyi bari. Bin küsur ödeyen de varmış. Neyse, buna da şükür,” diyorum.

4 Beğeni

Aynı şekilde. Herkeste kabullenilmiş bir çaresizlik mevcut maalesef…

2 Beğeni

Aynı durumdayız. 245 lira elektrik gelince sevindim neredeyse. Bu rakamları bile normal karşılar hale getirildik.

4 Beğeni

Ben 1000+ bekliyorum. Hâlâ gelmedi sabırsızlıkla yolunu gözlüyorum. :grin:

3 Beğeni

Korkunç ya 1000TL elektrik nedir yani… Gerçi biz de doğalgazı aynı minvalde bekliyoruz. :sob:

2 Beğeni

Doğalgaz bizede bu ay çok gelecek şu an 42 derecede yanıyor ev boş. Ben evde olmasam bile yakıyorum. Sonra ısıtması zor oluyor.

3 Beğeni

Evet biz de sürekli yakıyoruz ama en üst kat olduğu ve alttaki ev de boş olduğu için 40 falan bana mısın demiyor tabii. :confused:

3 Beğeni

Alt dairenin boş olması çok kötü olmuş. Umarım yakın bir zamanda birileri taşınır. Asgari ücret ile geçinenin hali kül vallahi. :roll_eyes:

2 Beğeni

Bizde de alt kat yakmadığı için evi ısıtmak zor oluyor. Özellikle bu ay doğalgaz faturasını 1000 liranın üzerinde bekliyorum. Hem genel olarak soğuk bir aydı hem de birkaç günü soğuk algınlığı ile geçirince evi ısıtmak için doğalgazı bayağı açmak zorunda kaldım.

3 Beğeni

837 TL doğalgaz faturası geldi. Elektrik faturasını 1000 TL civarı bekliyorum. :rage:

2 Beğeni

1.068 lira doğalgaz faturası geldi büyük bir heyecanla elektrik faturasını bekliyoruz :slight_smile:

2 Beğeni

1065 TL doğal gaz ve 295 TL elektrik faturası geldi. Elektrik genelde 180 TL civarı gelirdi, az tasarruf yaptığım zamanlarda. Bu ay, daha çok tasarruf yaptığım halde 295 TL geldi.

3 Beğeni

Mucizevi bir şekilde 200 elektrik ve 540 doğalgaz ödedim, acısını sonra çıkaracaklar diye tahmin ediyorum. :sweat_smile:

2 Beğeni

Bize daha elektrik gelmedi ama kutumdan büyük çıkacak hissediyorum :melting_face:

1 Beğeni

Ama arkadaşlar hiç öyle şey yapmayın. Yakın zamanda zamlarımıza inanılmaz maaş yaptılar unutmayın. Üstelik TRT payıssımızı bile kaldırdılar!

1 Beğeni

Ataol Behramoğlu’na yazılan tweetin farklı bir versiyonunu kardeşi Nihat Behram’a yazmışlar.

:slight_smile:

1 Beğeni

Ne yalan söyleyeyim ben de yaşamıyor sanıyordum bu yüzden :rofl:

1 Beğeni

Politik ve eylemci olarak da aktif birisi. Her dört anma, toplantı ve gösteriden ikisinde rast gelinebilir Nihat Behram’a.