Kendi tercihi, eğer böyle mutluysa biz ne diyebiliriz ki?
Bana ironi yapıyor gibi geldi.
Biliyorum bunu. Böyle bir rekorla övünmek? Ne biliyim
Beni endişelendiren tek şey ömrümüzün birçok kitabı okumak için maalesef kısa olduğu. O yüzden mi böyle teknikleri kullanıyorlar acaba?
Ya da ay içinde 20-30 arası kitap bitiren insanlarla dalga geçiyor olabilir. Bu ülkede her şey mümkün. :))
Bence tamamen tepki, dikkat çekmek için atmış. Ciddi değil gibi geldi.
Ayda 15 kitaptan fazla okuyamam, ortalama 10-12 civarı okuyorum ki bu bile çok ciddi bir rakam. İşim gücüm olmadan sadece okusam da 20 falan okuyabilirim çok çok. Şu an işten kalan tüm boş zamanımı okumaya ayırıyorum diyebilirim. Edebiyat dışı okumalarımı belli bir sayfa sayısı ile sınırlıyorum. Ciddi anlamda yoğunlaşmış akademik okuma yapmıyorsanız edebiyat dışı sınırsız okuma yapamazsınız zaten. Fantastik kitap günde 500 sayfa okunur da Modiano okuyorsun, 100 sayfayı devirdin mi dolarsın. Hoş, bir günde 500 sayfa oku muhtemelen 3-5 gün okuyamayacaksınız. Videolardaki hızlı okumalar da okuma değil, kitabın konusunu anlama olabilir ancak. Sosyal medya çıktı mertlik bozuldu.
Ben 5. Kitabı okuyabilirsem mutlu oluyorum. Bu kadar kitabı okumak imkansız demeyeyim ama çalışmıyorsan, iyi gelirinde varsa ve sosyal hayat 0 ise anca öyle mümkün olabilir. Yerken, içerken, uyurken bile okusam yine bu sayıyı bulamam ben 
Yüce batı medeniyeti işi, Tolstoy ve Dostoyevski gibi dünya tarihine damga vurmuş, evrensel, tarihin en iyi 2 yazarını yasaklamaya kadar vardırmış olayı. Mide bulandırıcı…
Kıymetlimisssss
20karakter
Çok güzel olmuş.

Resimdeki yer Baerlon mu?
Ada olmadığına göre Tar Valon değil.
Caemlyn için hem fazla küçük hem de Moiraine girerken Rand ve Mat zaten içeride.
Ben de bilemedim.
Hayatımda gördüğüm en iyi youtube başlığı! 

Bildiğim kadarıyla bu sözün aslı Gheorghe Hagi içindir: “Sağ ayağına 500 sayfa kitap yazılır, son satırı ‘O bir solaktı!’ olur,” şeklinde.
Bilimum bütün yetenekli solaklar için kullanılmış anonim bir söz aslında bu.