Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

6 Beğeni

Kimsenin aklına gelmeyen biz Türklerin aklına gelir. :blush:

10 Beğeni
11 Beğeni
özet

386990_10150406167224870_9206934869_8165668_1057298259_n

16 Beğeni

15 Beğeni
11 Beğeni

5 Beğeni

Şu an bu videonun bir tık üstü bu: Türkiye neredeydi ya unuttum ama galiba tropik bir ülkeydi :smiley: Şaka gibi ya :angry: Seyirciler de içler acısı eğer troll cevap vermedilerse.

8 Beğeni

Yarışmacı heyecanlandı(!)* diyelim. Yapamadı. Oradaki seyirciler de mi yarışıyor? Hadi İstanbul ve Ankara arasında kalsalar yine iyi Erzurum ne alaka. Nereden tutsan elinde kalıyor.

*Bu heyecanlık bir şey değil. Bu başka bir şey.

4 Beğeni

Türkiye’de yaşayıp o iki şıkkın bile arasında kalmaman lazım, içler acısı. Seyircilerin hali de aynı şekilde.

1 Beğeni

Zor ama işin içine tarihler vs girince “Acaba o tarihlerde yazılan başka mıydı?” diye düşünülmüş olabilir.

(Bu yorum pollyanna tarafımla yazılmıştır)

2 Beğeni

Bu yarışmanın reytingleri düştüğünde yıllardır yaptığı birşey. İlk soruda elenen profesör, 250.000’lik soruyu bilen ilkokul mezunu çoban, Türkiyede kaç bölge olduğunu binmeyen coğrafya öğretmeni vs. vs. vs. Hepsi cast.

12 Beğeni

Hadi yarışmaya çıkan bilemiyor, seyircilerden de %40 Ankara çıkıyor. Ülke kalitesi gene pik yapmış, mükemmel.

1 Beğeni

Castsa tahammül ederim yine iyi-kötü ama değilse ve gerçekse çok fena ya, kabus kabus. Hele seyircilerin cevap offff çektirtti :roll_eyes:

Türkiye neresi söyler misiniz lütfen? Yazıp yazıp merakta bırakıyorsunuz ama olmuyor böyle. :joy: Böyle şeylere pek gülmek ve dalga geçmek istemiyorum, gün gelir başımıza gelir. İlk saniyeler ben de düşündüm ama 60’lı tarih orada olunca şüphem kalmadı. Belli temel şeyleri bilmek gerek elbette. En azından onu yapabilelim. Heyecan da olabilir, kim bilir. Sözlü de ilkokulda dilim tutulurdu ve tüm ezberim o anlığına giderdi. Hocaya döndüğüm zaman geri gelir, anlatmaya başlardım, hoca beni ne zaman sınıfa doğru çevirse yine dilim tutulurdu.

Seyirciler bir ara trolleşmişti gerçekten. Orada oturanlara sıra gelsin istiyorlar deniyordu bir ara, tam unuttum. Eskiden orada oturup sıra bekleyen insanlar vardı ve oraya çıksalar bile sıra gelmediği için hiç yarışmayan kişiler olmuş. Sonra değişti tabi.

1 Beğeni
4 Beğeni

31 Beğeni

Sadece adımı biliyorsun, hikayemi değil :joy:

1 Beğeni

Bu bayağı güzelmiş. (20 krktr)

1 Beğeni

https://twitter.com/rumeysakcam/status/1509821459237064705?s=21&t=DZwGlZCBzh7boJySA-8yDg

İnternetten ve kâğıt? Yayınevi ve dergiler? Solcu kesim? Varlık ve İthaki? Vasat ve kötü?

:joy:

4 Beğeni