Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

Aklıma geldi bir anımı anlatayım. Askerde 2-3 günlük uykusuzluk ile gece bölüğe geldik. Çok açtım ve dolapta 10’lu cin paketi vardı. Yerken uyumuşum. Rüyamda dişlerimin döküldüğünü eridiğini gördüm. :slight_smile:

6 Beğeni

Çıkan cinler nereye gidiyor acaba? Hemen koşup başka birine mi giriyorlar yoksa bi süre millet bahçesinde falan takılıyorlar mı? Zengin birinden çıkıp kendine ev alana Türk vatandaşlığı da veriliyor mudur ki :thinking:

5 Beğeni

:drooling_face: Çok yemişsin o saatte normal kabus görmen :smile:

Demin cin kalmamış bakkalda artık albeni ile idare ettim :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Durduk yere yarıldım yahu. Abla tam Gülse Birsel karakteri gibi, harika. Bu cenahtan bir kanalın sunucusun empati/sempati duyacağımı da hiç düşünmezdim valla. Etkilendim.

4 Beğeni

Hanımefendinin ayini yerine bu ayin göz ve kulağa daha iyi geliyor. :slight_smile:

7 Beğeni

Cin demeyin musallat olurlar:/ üş harfliler deyin bari:/

3 Beğeni

Böyle olduğuna bakmayın öss’de ilk bine girmişti xd

7 Beğeni
15 Beğeni

Hiç biri bunun kadar etkili olamaz. Ne varsa ustada var :smiley:

10 Beğeni

Gündem olup meşhur olmak için yapmış bence, başarılı da olmuş gibi. Şimdi tiktok, youtube derken paralar, reklamlar oluk oluk akabilir :face_with_diagonal_mouth:

2 Beğeni

IMG_20220621_074549

16 Beğeni

Ona da rakip olmuş. :grimacing:

https://twitter.com/ceriLevis/status/1539113031707279362?t=JUGaf8pqX2-eFCmHmfZ4hg&s=19

4 Beğeni

Nereye yazacağımı bilemedim ama kitapçıdan etiket fiyatından kitap alan arkadaşın dramı :slight_smile:

5 Beğeni

İnternetten indirimli kitap alıyoruz da fiyatın farkında olmuyoruz. Bugün başladığım kitap 250 sayfa, etiket 72 TL. Yuh çekmiştim ben de sabah :grinning:

1 Beğeni

Kitap mağazaları, filmin seansını beklerken oyalanmak için varlar sanıyordum ben hep.

7 Beğeni

Türkiye’nin en büyük kitap mağazalarından birisi İstanbul - Ataşehir Watergarden’da bulunan Penguen mağazası. Ben oraya gittiğim zaman gezmeyi severim. Bari o kadar kitaba baktık, 1 kitap alalım diye ayıp olmasın diye etiket fiyatından kitap alırım.

O tarz yeni ve büyük kitapçılar bizim için değil, genelde daha az kitap okuyan, arada uğrayıp bir kitap alanlar için. Veya paranın hesabını yapmayacak kadar maddi durumu olanlar için.

Yoksa bizim gibi daha ilk kitabı okumadan Zaman Çarkı ciltli seriyi alanlar için bir yer değil. :slight_smile:

4 Beğeni

Abi kim bilmiyorum ama. :joy:

10 Beğeni

Abi otogaleriye falan gittiğinde benzer bir nezaket takınmamanı öneririm xd

7 Beğeni

Keşke o kadar param olsa :slight_smile:

3 Beğeni

18 Beğeni