Stephen King Kitapları

Ben yazara Göz kitabı ile giriş yapmıştım. Daha sonra Medyum ve Doktor Uyku kitaplarını okudum. Siz de Göz kitabıyla başlayabilirsiniz. Hem diğer kitaplarına göre daha kısa olduğu için çabucak bitirirsiniz hem de yazarın dilinin ve anlatımının nasıl olduğunu öğrenmiş olursunuz.

Şunu da eklemek isterim. Medyum kitabı ile başlamayı düşünüyorsanız. Medyum’dan hemen sonra Doktor Uyku kitabını okumanız sizin için daha iyi olur. Bu iki kitap birbirleriyle bağlantılılar.

2 Beğeni

İki kitabın birbiriyle bağlantılı olduğunu bilmiyordum. Bu bilgi ve fikirleriniz için teşekkür ederim. :folded_hands:t2:

2 Beğeni

Liste güncellendi.

6 Beğeni

@alper güzel kitaplar önermiş ama ben o korku hissinin dibine kadar hissettirmesi açısından O’nun tam metni ile başlamanı öneririm :smiley:

3 Beğeni

O’nun filmini ve dizisini de izlemiş biri olarak kitabını da merak ediyorum ama çok uzun olduğu için onu başka bir zamana bıraktım.

Göz’ü bitirdim ilk olarak, Sadist ile devam edeceğim. Sonra da Hayvan Mezarlığı, Medyum, Doktor Uyku diye gidecek bakalım :slight_smile:

3 Beğeni

Yazarı seversen mutlaka Kara Kule serisine de başla derim. Yazdığı kitapların büyük kısmı kimi kıyısından köşesinden kimi açık açık Kara Kule serisi ile bağlantılı. Bu yüzden özellikle bazı belli başlı kitapları okuduktan sonra Kara Kule serisini düşünebilirsin. Öte yandan seriyi anlamak için ya da keyif almak için şart da değil bu durum.

Ben de Sis kitabını önermiş olayım. King’ in hikayeleri de çok güzel çünkü.

5 Beğeni

Kara Kule serisini de okuyacağım mutlaka. Dediğiniz gibi öncesinde belli başlı bazı kitaplarını bitirmek istiyorum. Sis kitabını da listeme ekledim, teşekkür ederim. :folded_hands:t2:

2 Beğeni

Sanırım eksik var.Siyah takım elbiseli adam yok listede.

Başka kitaplarında bulunan bir öyküde olabilir ama.

1 Beğeni

Karanlık Öyküler kitabının içinde yer aldığı için listeye eklemedim.

2 Beğeni

Muhtemelen biz okuyamayız. Kitap olarak 2027’de çıkacakmış.

https://www.fangoria.com/stephen-king-the-end-times-novel/

10 Beğeni