Sabahın 07. 45 inde
Şarkıyı çok severim. Adından mütevellit daha çok seviyorum Teşekkür ettim
Ne güzel şeyler yazmışsınız yahu!
Ben şu an bir inşaat mühendisini dinliyorum. İmar planı vs bir şeyler anlatıyor. Ben de pek tabii Rıhtım’da dolaşıyorum.
Nico dinliyorum. Alman kökenli sanatçılar çok ayrı. Nico’nun endine özgü bir sesi ve tarzı etkileyici. İyi ki zamanında Velvet Underground ile birlikte çalışmış. O birliktelikten çıkanları bırakıyorum.
Femme Fatale
All Tomorrow’s Parties
I’ll Be Your Mirror
One Piece i görünce bir gülümseme belirdi Müzikleri de kendisi de muhteşem animenin
Beni asosyalleştirdiği için daha fazla anime izlememek için kendime söz vermiştim. Bu One Piece ciler beni sözümden döndürecek
Ooo daha duruyor musun, koş koş başla hemen. Pişman olmayacaksın inan bana. Uzun soluklu olması gözünü korkutmasın. Bölümler kısa, doyurucu ve çok eğlenceli. Başlarsan konuşuruz epey ,ben 2002 den beri izliyorum
Fullmetal Alchemist- Brother gerçekten muazzam. Aklıma şu sahne geldi
Reggie: what a terrible day for rain.
Myamoto: It’s not raining…
Reggie: yes tears start to fall, it is.
Myamoto: so it is.
Dinlemekten hiç bıkmadığım ve asla bıkmayacağım şarkılardan biridir Carnival of Rust .
Come feed the rain
'cause I’m thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain
'cause without your love my life ain’t nothing but this carnival of rust
Şöyle güzel parçasına da Max Payne de yer vermeleri beni nasıl mutlu etmişti.
Never too late Eskiden ne çok dinlerdim .O kadar çok dinlerdim ki… Bir gün yine son ses bu parçayı dinlerken araba çarpmıştı bana Çok severim, hiç eskimeyen şarkılardan bence :
Blues, rock dinlemeye başlamasaydım eskimezdi ama Blue Öyster Cult ve Lynyrd Skynyrd gibileri girdi araya :’)
Onlar her zaman listede üst sırada yer alacak bence de