Tekrar Tekrar Dinlediğiniz Anime Şarkıları

Bu şarkı beni fena ediyor ya…

2 Beğeni
4 Beğeni

Telefonumdan nasıl olduysa orjinali silinmiş. Sadece nightcore versiyonu var. Youtubeden de silinmiş şarkı. Umarım pc de duruyordur. Nasıl silinebilir hani 8 senedir dinlemediğim şarkılar duruyor ya. :frowning:

Silmemişim farklı bir isimle kayıtlı imiş. Telefondaki şarkıları ayarlarken denk gelmiştim. Aynı şekilde listede ilerledikçe buldum. :smiley:

2 Beğeni

Komşumun favori şarkısı :smile:

5 Beğeni

Yine önceden dinlediğim bir şarkıya animede denk geldim. Böyle olunca insanın sevgisi iki kat artıyor resmen. Ve şarkının klibi izlediğim en iyi klipler arasında kesinlikle. Sözler ile uyumu ise ayrı bir sevdiriyor kendisini.

2 Beğeni

Dinledikçe uzaklara bakıp dalıyorum. Mükemmel bir müzik.

3 Beğeni
3 Beğeni

Tekrar Arte izlemeye başladım. O yüzden şuraya bırakayım.

2 Beğeni

Natsume Yuujinchou’dan bir şarkı.

3 Beğeni

Lisa’nın yeni şarkısı çıkmış. :slight_smile: Sao filminin ending müziği olacak aynı zamanda.

2 Beğeni

Bu arada kobayashi ikinci sezon açılışını ilk sezondan daha fazla sevdim. Umarım bu son sezon olmaz. Biterken çıkan SON yazısı biraz öyle hissettirdi. :frowning:

2 Beğeni
4 Beğeni

Spor yaparken arada dinlediğim şarkılar:

1 Beğeni

Bayağıdır uğramıyordum konuya.

1:08 ağlatır…

2 Beğeni

O zamanlar aşırı duygusal bir kızdım. En fazla 10 yaşında. Annem Elizabeth derdi bana. Saçlar kahkül kesilmiş, çelimsiz bir kız çocuğu. 2 yıl sonra kendine gelecek hastalığını bilmiyordu. 6 yıl boyunca uğraşacaktı onunla. Coseti çok iyi anlıyordum bir yerde ben de evin en büyük çocuğuydum. Ailemin her kötü zamanında kendimce büyük sorumlulukları üstlenirdim. Ne günlerdi.

5 Beğeni

Şu şarkıda ki “nemure…” diyişe öyle bir gönlümü bıraktım ki, sadece o sesi ölene kadar dinleyebilirim.

1 Beğeni
2 Beğeni

Space Dandy - I’m losing you

2 Beğeni

Nedense dün rüyamda bunu dinliyordum ve uyanırken de kulağımda idi tınısı.

1 Beğeni