Bu şarkı beni fena ediyor ya…
Telefonumdan nasıl olduysa orjinali silinmiş. Sadece nightcore versiyonu var. Youtubeden de silinmiş şarkı. Umarım pc de duruyordur. Nasıl silinebilir hani 8 senedir dinlemediğim şarkılar duruyor ya.
Silmemişim farklı bir isimle kayıtlı imiş. Telefondaki şarkıları ayarlarken denk gelmiştim. Aynı şekilde listede ilerledikçe buldum.
Yine önceden dinlediğim bir şarkıya animede denk geldim. Böyle olunca insanın sevgisi iki kat artıyor resmen. Ve şarkının klibi izlediğim en iyi klipler arasında kesinlikle. Sözler ile uyumu ise ayrı bir sevdiriyor kendisini.
Bu arada kobayashi ikinci sezon açılışını ilk sezondan daha fazla sevdim. Umarım bu son sezon olmaz. Biterken çıkan SON yazısı biraz öyle hissettirdi.
O zamanlar aşırı duygusal bir kızdım. En fazla 10 yaşında. Annem Elizabeth derdi bana. Saçlar kahkül kesilmiş, çelimsiz bir kız çocuğu. 2 yıl sonra kendine gelecek hastalığını bilmiyordu. 6 yıl boyunca uğraşacaktı onunla. Coseti çok iyi anlıyordum bir yerde ben de evin en büyük çocuğuydum. Ailemin her kötü zamanında kendimce büyük sorumlulukları üstlenirdim. Ne günlerdi.
Şu şarkıda ki “nemure…” diyişe öyle bir gönlümü bıraktım ki, sadece o sesi ölene kadar dinleyebilirim.