Sahneyi hatırlayamadım valla şu an, ama Mort kitabı nezdinde keyfini kaçırarak herhangi bir etmen olmadığına eminim Bir de sen bu kadarcık gözükmeyle bir şey kaçırdığını düşünüyorsan, alt serileri kendi içinde okurken okumadığın kitaptan bir karaktere ya da olaya değinirken neler neler kaçırcan
Onları nasıl kabul etcen bilemedim valla üstat.
Ben soranlara en azından ilk 4 kitabı sıralı okumayı öneriyorum, sana da öyle öneririm çünkü zaten onlar da kendi alt serilerinin ilk kitabı. Büyünün Rengi ve Fantastik ışık da bir nevi bağlantılı, o yüzden onlar da üst üste okunuyor tertemiz.
Sonrasında dönüp bak bakalım bu kısımlara. Özellikle Mort u okurken bu kısımları görmek mi sıkıntı görmemek mi sıkıntı değerlendirirsin. Ya da şöyle diyeyim; seriye Mort u okuyarak başlasam daha mı iyi olurdu? Yoksa önceki üç kitabı okudum daha mı iyi oldu? Bu sorunun sendeki cevabına göre kronolojik ya da alt seriler içinde devam edersin.