Yabancı Dildeki Kitapların Kampanyaları - İndirim Fırsatları

3 Beğeni

3 Beğeni

İndirim oranı sanırım %57 civarında. Ayrıca Hardcover.

4 Beğeni

5 Beğeni

https://amzn.eu/d/01Lv2JG2

2 Beğeni

9 Beğeni

World of Books yeni ay itibariyla Turkiye’ye gonderimi kapatmis gorunuyor.

%60’i askin indirimler varken 3-4 kitap denedim, gecen ay kitap yollayan site simdi imkan tanimiyor.

WoB 5 sterlinin altindaki kargosuyla yabanci muadillerin en uygunuydu. Yazik oldu.

2 Beğeni

Nasil anladiniz acaba izin vermediğini?

1 Beğeni

Mailleştim ve kontrol ettim; geçiciymiş - sistem arada fake atabiliyormuş. Alacak gibi ekledim vesaire, bu sefer hata vermedi. Kargo 5.49 sterlinmiş yalnız. 350-400 arasına tekabül ediyor. Teslimde de 80 TL masraf kesiyor PTT. Her şekilde Amazon US’ten bile uygun çoğu kitap.

2 Beğeni

Bilgi icin teşekkür ederim. Uzun suredir siteye bakınıyordum ama gelir mi nasıl gelir diye bi endişe de vardı.

2 Beğeni

Türkçe’ye de çevirilmiş.

4 Beğeni

D&R

7 Beğeni

Nasil gelir kismi biraz sansa bagli: Kimi hareket dokumuyle 2 haftada gelirken kimi “untracked” ibaresiyle yollanip son ana kadar ikinci bir hareket gormuyor. Bir ay, iki ay, uc ay, ne zaman gelirse… Hangi depodan cikip kac koliye bolunecegi de onceden kestirilemiyor aylik 5 paket limitimiz varken. Buradakinden temiz geliyorlar ama, o konuda iciniz rahat olsun.

2 Beğeni

Teşekkürler bilgi icin

1 Beğeni

3 Beğeni

Alacak arkadaşlar için not, kağıdı gri, düşük kalite bir kağıt. Yanlış alarm, bendeki mass market paperback baskısı.

3 Beğeni

Şimdi bendekine baktım da bende öyle bir problem yok. Gayet kaliteli bir kağıt ve simsiyah mürekkep kullanmışlar.

Alttaki gri kağıt mass market paperback. Üstteki Amazondan aldığım yukardaki basım Diamond Age.

Belki basım yılı fark ediyordur.

3 Beğeni

Eve gidince bir bakıyım ben de, aklımda öyle kalmış ama yanılıyor da olabilirim.

Edit : az önce kontrol ettim, bendeki mass market baskısı imiş, çok da kötü bir baskı.

2 Beğeni

3 Beğeni

800 TL’den düşmüş gibi gözüküyor ama etiket fiyatının 100$ civarı olması lazım.

5 Beğeni