Yayınevleri Soru Hattı Yenilendi!

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/kayip-rihtim/yayinevleri-soru-hatti-yenilendi/

image

Kayıp Rıhtım’ın klasik etkinliklerinden Yayınevleri Soru Hattı hizmetimiz yenilendi! Artık çok daha işlevsel bir sistemle karşınızdayız. (DEVAMI…)

20 Beğeni

Üslup kuralları da koyulsun. İğneleyici ve taşlama tarzı sorular sorulamasın ve cevaplanamasın.

Hayırlı olsun efenim :slight_smile:

bu çok iyi olmuş. eski sistemde sorularla cevaplar arasında başım dönüyordu. sonunda kayboluyordum. elinize sağlık. kimsenin dokunulmazlığı olmasın. iğneleyici, art niyetli ve seviyesiz tarzı ben de sevmiyorum ama “büyük balık beni yutamaz” cesaretinde olan arkadaşları ve “büyük daima haklıdır” anlayışına karşı genç beyinleri sevenler de var. sonuçta eleştiri yapıcı ise eleştirilene bedavadan kazançtır :wink:

Önceki sistemin en büyük sorunu zaten buydu. Soruya ne cevap verilmiş diye bakınırken arada alakasız 50-60 tane gönderi olabiliyordu.

Şimdi doğrudan soru ve cevabı neyse onu takip edebileceksiniz.

Bununla birlikte o başlıkta yine 50 tane gönderi olabilir. Yayınevi yetkilisinin cevabı 49. sırada da olabilir. Hiç önemli değil; cevap seçeneği işaretlendiğinde sorunun hemen altında yanıt gözükecek. Böylece dileyen doğrudan soru ve cevaba bakarken dileyen ayrıca konu hakkında tartışabilecek.

Elbette eski sistemin en büyük sorunu herhangi bir tartışma çıktığında konuya müdahale en fazla mesajların silinmesi özelinde oluyordu. Ama bu da devamlılık açısından konuya zarar veriyordu. Bu yeni sistemle birlikte sorun yaşama durumu da en aza indirgenecek :krs:

6 Beğeni

Kayıp rıhtımın böyle bir hizmeti olduğunu bilmiyordum güzel olmuş :blush:. Belli başlı bir kaç yayınevi gözüküyor ancak. Alfa yayınları vs gibi. Bunlar dışında başka yayınevine soru yöneltemiyor muyuz?

Benzer bir şey istemiştim istekleriniz başlığında. Çok sevindim bu olaya.

Merhaba,

Başka yayınevleri de kısa süre içerisinde aramıza katılacaktır :krs:

Hakan bey ben alfa ve pegasusa sordum cevaplanmadı. 2 gün oldu sanırım. Sistem tam oturmadı mı, yoksa yetkililerin yoğunluğundan dolayı mı?

Şimdi de Hakan’ın cevaplaması için 2 gün daha bekleyeceksin. Bizde sistem böyle :stuck_out_tongue_winking_eye:

9 Beğeni

Yoldadır… :smiley:

1 Beğeni

Yayınevi yetkililerini bilgilendireceğim, muhtemelen yoğunluktan dolayı bakılmamıştır daha :krs:

Yalnız gerçekten de şu soruya cevap vermem 2 gün sürdü…

4 Beğeni

Normalde soru hattında yayınevi dışında forumdaşlardan biri paylaşım yapsa okunmamış konu olarak görünüyordu.

Şimdi yayınevinin yanıtladığı cevapları görmek için tek tek kontrol etmemiz mi gerekecek yoksa yayınevinin tüm cevaplarını görmek adına “Takip ediliyor.” olarak isaretleyebileceğimiz bir konu mevcut mu :thinking:

Sanırım yayınevleri için tek konu yerine subforum açılmış.

1 Beğeni

Hazır burada konuşuluyorken buraya bir hata ekleyeyim.
Bir kişi birden fazla oy kullanabiliyor şu anda.

image

Eskiden tek bir başlık vardı, haliyle başlığı takip etme şansı vardı evet. Fakat şimdi doğrudan kategori açtık. Peki cevap verildiğini nasıl takip edeceğiz?

Kategoriye girdikten sonra hemen üst menüde şöyle bir yerle karşılaşacaksınız:

Burada Cevap Verilenler seçeneğini seçerseniz zaten sadece cevaplanmış konular listelenecektir. Daha önce baktığınız takdirde de kendini belli ettiği için rahatlıkla takibini yapacaksınız :krs:

Yok ama derseniz ki ben bu yayınevine verilen tüm cevaplardan, açılan tüm konulardan haberdar olmak istiyorum. Öyle ikide bir girip ne var ne yok kontrol etmekle uğraşmak istemiyorum. Onun da çözümü var :obey:

Yine kategoriye giriş yaptıktan sonra sağ üstte çan işareti göreceksiniz. Tıkladığında şu seçeneklerle karşılacaksınız:

Buradan Takip Ediliyor veya İzleniyor gibi seçenekleri işaretlediğinizde kategoriye gelen tüm yazışmalar bildirim olarak size de ulaşacaktır.

Hemen göz atıyorum, haber verdiğiniz için teşekkürler.

Ekleme: Sorun giderilmiştir, bundan sonra her gönderide en fazla bir kez oy kullanılacaktır.

8 Beğeni

Oy versem nolcak ki diye deneme yapıyordum :smiley:

3 Beğeni

Sanki Yayınevleri Soru Hattı’nın yeni hali pek kullanılamıyor ya da üyelerin hoşuna gitmedi, son 20 günde sadece 4 soru sorulmuş :thinking: Biraz kafalarını dinliyorlar yetkililer de bu sayede :smile:

3 Beğeni

Ben de hayatımda ne eksik diyorum, günlerdir soru hattı okumuyormuşum. :hanci: