Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Southern Bastards’da keşke kuşe kağıt kullansalarmış. Üzdü.

4 Beğeni

Babil’e çok aldanmamalı, Saga özel baskı içinde 2. Hamur girmişlerdi bilgiyi. Edessa’da ilk vilt kuşe gözüküyor. Bu da öyledir tahminim.

İnşallah öyledir. :relaxed:

Kağıt türlerini pek bilmiyorum ama biraz daha ana akımın dışında olan çizgi romanlara bu kağıt yakışıyor diye düşünüyorum.Scalped, Y Son Erkek vb. kullanılan kağıtlar bana güzel geliyor.Patlamalı çatlamalı kitaplar da size katılıyorum da böyle bağımsız işlerde iyi duruyor bence.Tabi hikayeyi de pek bilmiyorum Southern Bastards’da.Belki kuşe daha uygundur.
Öte yandan maliyeti düşürmesi de yayınevlerinin işine geliyordur.

Sandman’ın Omnibus baskıymış…
Absolute gördük ülkemizde ama omnibus baskı zor sanırım hele haklar İthaki’de iken,bu kalınlıkta çizgi romanlar nefes kesici duruyor @malady :grin:

18 Beğeni

Hocam zamanında marmara çizgi çıkarmış astonishing x-men omnibus’u ama devamı gelmez kolay kolay. Şu baskılar gerçekten çok güzel ama bir hayal açıkçası.

1 Beğeni

Edessa’da yüksek fiyatlı ürünler hangileri imiş diye bakarken görmüştüm cidden harika duruyor

İthaki Sandman’lar bitince kutulu güzel bir şey yapacağız demişti, bu kadar olmaz yine de kaliteli bir şeyler yaparlar umarım.

1 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam Sandman için değil, Vaiz serisi içindi.

İkisinde de bir şeyler yapılacaktı, birini yaparsak öbürü de yaparız zaten demişlerdi ama belli olmaz tabii İthaki’nin sağı solu.

1 Beğeni

O zaman umalım da her ikisi için de gelsin.

Kendisi küçük bir yatırım adeta. Her gece tozunu alıyorum.

7 Beğeni

Kesinlikle kıskanmadım…Harika duruyor,yandan bir resim çekmeniz mümkün mü kalınlığı daya iyi görebilmek adına :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Hangi yılda almıştınız hocam? Çok mu eski?

1 Beğeni

İlk çıktığı zaman çok pahalı gelmişti. Şimdi basılsa balıklama atlarım.

1 Beğeni

Geliyor,geliyor,Flaneur geliyor!!! :partying_face:

7 Beğeni

2-2,5 yıl önce satın almıştım sanırım

5 Beğeni

Bu Astonishing Omnibusuyla ilgili şöyle bir bilgi vereyim: matbaa yanlış kesim yaptığı için bir parti baskı satışa çıkarılamamış, tekrar basmışlar. Hatta geçenlerde Elazığ depremi için bir tanesini açık arttırmaya çıkardılar Instagramda. Öyle olunca bir daha omnibus basmak istememişlerdir belki :grin:

4 Beğeni

2 adet gönderi şu konuya taşındı: Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Keşke Flaneur bassaydı.

5 Beğeni