Manga için başvurularda bulunmuşlar kabul edildiğinde açıklarlar büyük ihtimal. Daha bunlar buzdağının görünen kısmı dediler bekleyelim
Çok güzel haberler @Who_Sametto
Felix’ in yeni omnibusunu bekliyoruz
Sweet Paprika üstüne Presstij güzel bir edisyon diyorsa harika bir basım bizleri bekliyor. Sağ ol Samet haberler için gece yarısı mutlu oldum
Felix’in yeni omnibusu için forumda altın günü yapalım
Ne demek rica ederim, aynı şekilde bir hayli mutlu oldum.Merak ettiğimiz sorular nispeten cevaplanmış oldu.Paprika ise çok sürpriz olmuş oldu.
@MeanMachine İlk gün benim evimde olacaksa tamamım.
Bu ay Die cilt 1 çıkacak özel edisyonuyla beraber ben onun için de heyecanlıyım.
Presstij kitap çıkarınca herkes çok seviniyor ama ben bir türlü hype’larını çözemiyorum kitapların. Sanki çok da matah olmayan kitaplara çeşit çeşit harika baskılar mı yapıyorlar bana mı öyle geliyor, emin olamıyorum. Misal bu Sweet Paprika hangi kitap tam olarak? Goodreads’te bulamadım da.
Öncelikle üslubunuzu düzeltirseniz sevinirim. “Matah olmayan” ifadesi hoş bir ifade değil çünkü. Seviniyoruz çünkü harika eserleri harika basımlarla sunuyorlar orijinal boylarında. Kızıl Ana, Mercy , Once& Future, Usaji ve daha bir çok farklı türlerde türünde kaliteli bağımsız eseri / seriyi onlar sayesinde dilimizde okuduk okuyoruz.
Daha kitap dünyada yayınlanmadığı için bulamamanız normal. Mercy’ nin çizerinden olması bile sizin tabirinizle hypelanmaya yetiyor.
Star Trek, Judge Dredd, Usagi gerçekten hiç “Matah” olmayan eserler. Bağımsız severlerin gönlünde taht kurmuş ve presstij basmasa belki de hiç basılmayacak çizgi romanları saymıyorum bile.
Cevabınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar ve yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum. Cidden bilmediğimden dolayı, öyle bir hissiyat oluşturduğu için sormuştum, böyle tepkilerle karşılaşmayı beklemiyordum.
Bağımsız çizgi romanlar ülkemizde bir hayli eksik, Presstij bu açığı nispeten gücü yettiğince kapatmaya çalışıyor.Böyle güzide eserleri orijinal boyda hem ince kapak hem özel edisyon şeklinde basmaları çizgi romanlar seven kişileri bir hayli mutlu ediyor.
Sweet Paprika sorunuza gelecek olursam, “Sex & The City, The Devil Wears Prada karışımı” olarak lanse edilmiş.Presstij kısa süre önce aynı yazardan Mercy’i basmıştı, ben dahil birçok kişi kitabı çok beğendi.Andolfo’nun kendine münhasır bir çizim kalitesi ve hikaye anlatışı var.İşte bu yüzden Sweet Paprika ister istemez bir beklenti yaratıyor.
Sitelerinde daha detaylı bilgi mevcut linkini şöyle bırakayım.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, Mercy daha çok ilgimi çekti açıkçası Sweet Paprika’dan ancak tepkilere göre ona da göz atabilirim. Tekrardan teşekkürler.
İlgimi çekti. Alırım büyük ihtimalle. Presstij keşke, Buddy Longway’i devam ettirse.
Marmara Çizgi, Instagram’dan Sweet Tooth’un fragmanını paylaşmış ve Jeff Lemire’ı etiketleyip “güzel bir şeye benziyor izlenir mi?” demişler. Eseri basacaklar galiba.
6 ciltlik bir seri. Saga, Chew, Souther Bastards, Şeytani & İlahi, Monstress gibi ellerindeki mevcut serilere hız vermelerini tercih ederim. Bir de Secret Empire 2 bekliyoruz 2 senedir!
Netflix dizisi sayesinde Sweet Tooth çok daha önemli kalıyor onlar için diğer seriler üvey evlat.
Veee sonunda beklenen oldu, Lone Wolf’un son cildi çıktı!
Bu kadar uzun bir seriyi tamamlayabilmek gerçekten büyük bir başarı, umarım bu başarı devam eder ve Vagabond veyahut Blade of the Immortal gibi efsanevi olan ama ülkemizde inatla hala basılmayan mangalardan birini basarlar.
Marmara Çizginin internet sitesinde bütün ciltler erişilebilir gözüküyor durum gerçekten böyle mi yoksa ümitlenmemeli miyim acaba? İnternet üzerinde bazı ciltler karaborsa gibi ama marmara çizginin sitesinde hepsi var.
Sadece birinci cilt tükenmişti 2. baskı yaptı bildiğim kadarıyla.
Harika ya. 9 ciltlik versiyonunu basıyorlar.