Arkabahçe’nin kendi sitesinde 10 cildi var. Fiyatlar biraz yükselmiş 560 lira civarında sanırım. 2. Cildi dolap vs. uygulamalar ve Nadir kitaptan bakmanız lazım.
Teşekkürler uygun bir zamanda alamaya çalışacağım.
Paralel bir evrende Daredevil’in telifi Jbc veya Presstij’de olsa nasıl olurdu acaba ?
Belki daha ucuz olmazdı ama kötü kağıt, kötü baskı ve kötü editörlükle okumazdık güzelim karakteri.
Presstij’de olsaydı orijinal boy okurduk. Mis gibi olurdu.
Fasikül olarak bende var. Güzel hikayedir. Arkabahçe’nin ilk bastığı DD serisi. Tavsiye ederim. Cilt olarak da alırım sanırım.
Beta yayınlarının kendi hallerinde bir şeyler yapması çok hoşuma gidiyor. Kaliteli işler de çıkarıyorlar. Kendi hallerinde sessiz sakin.
https://www.betacocuk.com/batman-gotham-citynin-koruyucusu-p-35117964
Joe R. Lansdale’in öyküsünden uyarlanan, Sergio Bonelli Editore’nin İtalya’da özel edisyon olarak büyük boy bastığı seri aynı kalitede tam set…
Çok çok yakında…
Ben bastım diye demiyorum… Bir çizgiroman okuru olarak; benim için bile muhteşem bir görsel şölen ve farklı bir western okuması oldu…
Detaylar için takipte kalın…
HC almak isterdim. Bu sefer karton kapaklı alacağım. Haziran’da JBC’de çizgi roman çıkartacak. Bütçeyi delmeye gerek yok.
(Termo Deri için ön siparişte kullanılan görsel, tanıtım amaçlı olup kullanılan deriden kaynaklı renk ve baskı farklılıkları gösterebilir.)
Merhabalar…
Sergio Bonelli bünyesinde bir çok seride fark yaratan yazar ve çizer ekibi tarafından, Joe R. Lansdale’in öykülerinden uyarlanan Deadwood Dick serisinin özel edisyonunu, aynı kalitede büyük boy ve sert kapak olarak Felix Koleksiyon farkı ile sizlerle buluşturuyoruz.
Çevirisini yıllarını Zagor’a vermiş Sayın AY BARKA’nın yaptığı, macera sonlarında ki metin kısımları ve röportaj çevirilerine de Martin Mystere’dan da takip ettiğimiz Sayın Fatma Zeynep ECE’nin katkı verdiği Deadwood Dick “tarzı sevenlere” her yönüyle keyifli bir okuma vaat ediyor…
Çevirilerde ve çizimlerde hiçbir şekilde sansür taraftarı olmadığımdan bütün çeviriler ve çizimler aynen kullanılmıştır…
Tüm hazırlıklar bitti dosyalar matbaaya gönderildi…
Deadwood Dick Ön siparişe özel;
Deadwood Dick 3’lü set (Sert Kapak) 333 adet (% 20 iskonto)
Deadwood Dick Felix Özel (Tek Cilt Termo Deri) 111 adet (% 10 İskonto)
Deadwood Dick Presstij Dükkan Varyantı (Tek Cilt Sert Kapak) 111 adet
Olmak üzere 3 farklı edisyonda ön siparişe açıldı. 20. 06. 2022 tarihine kadar ön sipariş indirimi ile temin edebilirsiniz.
Matbaa, ayın 25’i ne kadar teslim ederim demesine rağmen biz “kargolamalar; 1 Temmuz itibari ile başlayacak” diyelim temiz olsun…
İlgisini eksik etmeyen, arayan, destek veren, herkese teşekkürler…
Felix Koleksiyon Satış Sitesi
Sosyal Medya Hesaplarımız.
700 TL mi? Yok abi kalsın. Normal karton kapaklı da basılsaydı keşke.
Önceki fiyatı zar zor hazmediyorduk, bu çok fazla olmuş…
Presstij:
“Merhabalar, Bugün Yurtiçi kargonun zamlı tarifesi tarafımıza tebliğ edildi. Maalesef tüm kargo ücretlerine Yurtiçi Kargo Tarafından net %60 zam yapıldı. Temel kargo ağırlığımız olan 1-3 desi kargo fiyatı, kdv ve posta hizmet bedeli dahil yaklaşık 40 tl ye yükseldi. Bugün itibari ile üzülerek bu bedeli sisteminize yansıtmak zorunda kaldık. Kargo alt limiti de en az 500 tl olacaktır. Ucuz alternatif olabilmesi açısından PTT kargo ile görüşmelere başladık. Önümüzdeki hafta netleşeceğini umuyoruz. Anlaşma yapabilirsek, site üzerinden istediğiniz kargoyu seçip, gönderim sağlayabileceksiniz. Konu ile ilgili ayrıca bilgilendirme geçeceğiz. Bilgilerinize sunarız.”
Çok fena olmuş. Bu arada Dungeons & Dragons geldi mi senin?
Hayır, hala bekliyorum…Umarım daha çok beklemeyiz…