2-3 güne Idefix’e gelir.
Sırf kapaklarının güzelliğinden alasım geliyor ama %50’e yakın bir indirim yakalamadıkça almam herhalde.
Flaneur’un yeni kitapları yarın ön siparişe açılıyor. Oh be. Gerçi fiyatlar korkutmuyor değil.
Aynen. Neyse ki ikisini de çıkar çıkmaz almıştım. Masraftan kurtuldum.
Bu zamanda bu kalınlıkta bir çizgi romana bu fiyat gayet makul geldi.
Bende eski baskıları var zaten sırf batman fetişime kapaklarından dolayı alabilirim.
@Who_Sametto kuşe mi ki bu çizgi roman?
Kara Şovalye Dönüyor’un kapağı çok güzel. Keşke en başından bu görsel kullanılsaydı.
Çok satanlarda 1.sıradaymış.
2 adet limitli baskıyı alınca 650₺ + 650₺ toplam 1300₺ ödüyoruz ama ek olarak kargo parasını bile ödüyoruz…Keşke en azından kargoyu ücretsiz yapsalar, bu şekilde bana bir hayli saçma geliyor. Fiyatların Presstij seviyesinde, 440₺ vs olmasını çok isterdim…
@Yuso4656 Kuşe değil diye biliyorum yanlış olabilirim.592 sayfalık bir çizgi roman için bana makul geldi.
Gibrat’ları standart alacağım. Zaten hepsi HC.
Verdim ön siparişi. Şimdi 15 Eylül’ü bekleme zamanı. Neyse ki az kaldı.
Ödemeyi havale ile mi alıyorlar kartla ödeme mümkün mü sordunuz mu?
Havale ile alıyorlar.
Gerekli Şeyler, İzmir’e dükkan açıyormuş. Izmir’lilere hayırlı olsun.
Acaba JBC, Clone Wars’ı da Retro adı altında basacak mı? Yoksa Retro konsepti sadece Batman’e mi özel? Bilgisi olan var mı?
Retro sadece Batman’e özel değil ama clone wars bir daha basılmayacak diye biliyorum.
Bende rastlantı eseri gördüm, sosyal medyadan duyurmuşlar bile Pek çizgi romanla alakam yok ama evime yakın, açılınca bir ara gidip turlayayım
.
Yeri merak edenler için kıbrıs şehitlerinin en sonuna doğru, bombacı çelebiyi geçtikten sonraki, sokaktan sol yapıp denize doğru yürüyeceğiniz sokakta açılıyormuş.