JBC 2022 Sonbahar Ayraçlari
30 Ekim 2022’den itibaren Ankara Magazamiz veya
Jedbang.com üzerinden vereceginiz tüm gizgi roman
siparislerinizle beraber hediye edilecektir. Ve evet, yedisi birden.
Stoklarimiz Sinirlidir
JBC 2022 Sonbahar Ayraçlari
30 Ekim 2022’den itibaren Ankara Magazamiz veya
Jedbang.com üzerinden vereceginiz tüm gizgi roman
siparislerinizle beraber hediye edilecektir. Ve evet, yedisi birden.
Stoklarimiz Sinirlidir
Dün D&R’dan verdim siparişi. Senelerdir basılmasını bekliyordum.
Aramızda 100 bullets okuyan var mı? Ülkemizde 6(toplam 12 cilten oluşuyor) cilt basılmış acaba ilk 6 cildi alsam hikaye tatmin edici bir şekilde bitter mi? Yoksa basılmayan 6 cildi okumak gerekiyor mu?
Dün izmir kitap fuarında serinin durumunu sordum yakın zamanda devam edeceklerini söylediler.
Ben de izmir fuarında dün gördüm ilk kez bu seriyi. Tek roman sanıyordum interneten araştırınca seri olduğunu öğrendim.
Ben son 5 ve 6’yı okumamıştım. Seride arka planda ilerleyen bir ana hikaye mevcut ama ciltlerin hepsi de kendi içinde başlayıp sonlanan bir hikaye örgüsü içeriyor. Mevcut haliyle okunabilir.
Vertigo’lar candır. Devam etsin.
Yeni Baskılar:
Tekrar Baskılar:
Setler:
Çizgi Düşler’in özellikle bu tarz yerlerde söyledikleri sözlere inanmamanızı tavsiye ederim. Çok yarıda bıraktıkları seri var özellikle böyle satması zaten zor olan serileri hele unutulmuşken basmaya devam etmeleri çok zor.
Dün bana da adamın ses tonu pek güven verici gelmedi. Ama uzun süredir takip ediyorum Y son erkek serisinin bazı ciltlerinin 2. baskısı yapılmış çizgi romanlarda 2. baskı yapan çok fazla yayınevi yok o yüzden biraz güveniyorum.
Çizgi Düşler’e fuarda birisi de Injustice 2’nin durumunu sorabilir mi? Onun da son cildinin üstünden iki yıl geçti. En son bu yıl içerisinde çıkacağı söylenmişti ama ses seda çıkmadı sonrasında.
Marmaraçizgi’nin bütün yeni mangaların gelip, Monster’ın 3.cildinin gelmemesi çok saçma. Sırf o yüzden sipariş veremiyorum.
Monster 3 çıkmış olması lazım.
Fuarlarda satılıyor ama henüz İnternet satışı başlamadı.
Yeni Baskılar:
Tekrar Baskılar:
Setler: