Çok kötü gerçekten çok kötü…Ana hikaye için en ufak ilerleme yok vol 9 hala ortalıkta yok, 5.filmin hemen sonrasını anlatan darth vader 2020 serisi varken böyle kıyı köşeyi anlatan şeyleri yapmak bilmiyorum çok kötü aşırı üzdü beni.
flaneur yakında diyerek paylaşımı yaptı
from hell tekrardan basılıyor kapak değişiyor 2.baskıda
kara delik tekrardan basılıyor kapak değişiyor 2.baskıda
charles burns last look geliyor
From Hell’i umarım Eddie Campbell’ın sonradan renklendirip düzelttiği Master Edition’dır. Siyah-Beyaz olan ilk edisyonu okumak ciddi eziyetti.
yanılmıyorsam yine siyah beyaz olacak
From Hell sevindirdi.
O kadar haklı bir yorum ki. Akılçelen ve arkabahçe’ nin, bu ikilinin verdiği zararı veren başka yayıncı yok.
Kapaklarına ve temasına düşmüştüm. İngilizce baskıları da keza güzeldi. Hissiyatı yani bi tık mat kabartmalı eskiymiş havası veren bi baskıydı. Akılçelen nasıl berbat edecek merakla bekleyeceğim.
Yayınevine from hell’in, erteleyiş ve karganın uçuşu 2. baskıları gibi sert kapak olarak basılır mı diye sordum. Ben öyle basarlar diye düşünüyordum ama maalesef softcover olacakmış
Keşke Matteo 3. cildi de çıkarsalar bir an önce.
fransada 6.cilt çıkmış bitmiş deniliyor. bizdeki matteo 1 1-2yi, 2 ise 3-4ü kapsıyor. 3.cilt ise 5-6yı kapsayacak. optimist bakarsak yıl sonu veya diğer sene çıkar diye tahmin ediyorum
Matteo’nun 3.cildini “yakında” ibaresi ile paylaşmışlardı daha önce.
Umarım tekrardan bi From Hell Özel Edisyon görürüz…
Kasım’da duyurmuşlar 3.cildin geleceğini. Bu sene bitmeden çıkar umarım. Seri tamamlanmadan başlamak istemiyorum.
Diğer Kodansha serileri hangileri? Güzelse ingilizcelerini okuyalım
- cilt gelmiş.
bu bastıkları sayılar marmaranın bastıklarından farklı değil mi?
Farklı bir macera bu.