Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Çok kötü gerçekten çok kötü…Ana hikaye için en ufak ilerleme yok vol 9 hala ortalıkta yok, 5.filmin hemen sonrasını anlatan darth vader 2020 serisi varken böyle kıyı köşeyi anlatan şeyleri yapmak bilmiyorum çok kötü aşırı üzdü beni.

1 Beğeni

flaneur yakında diyerek paylaşımı yaptı
from hell tekrardan basılıyor kapak değişiyor 2.baskıda
kara delik tekrardan basılıyor kapak değişiyor 2.baskıda
charles burns last look geliyor

8 Beğeni

From Hell’i umarım Eddie Campbell’ın sonradan renklendirip düzelttiği Master Edition’dır. Siyah-Beyaz olan ilk edisyonu okumak ciddi eziyetti.

4 Beğeni

yanılmıyorsam yine siyah beyaz olacak

From Hell sevindirdi.

1 Beğeni

Tebrikler evet doğruymuş buldum paneli

1 Beğeni

O kadar haklı bir yorum ki. Akılçelen ve arkabahçe’ nin, bu ikilinin verdiği zararı veren başka yayıncı yok.

2 Beğeni

Kapaklarına ve temasına düşmüştüm. İngilizce baskıları da keza güzeldi. Hissiyatı yani bi tık mat kabartmalı eskiymiş havası veren bi baskıydı. Akılçelen nasıl berbat edecek merakla bekleyeceğim.

1 Beğeni

Yayınevine from hell’in, erteleyiş ve karganın uçuşu 2. baskıları gibi sert kapak olarak basılır mı diye sordum. Ben öyle basarlar diye düşünüyordum ama maalesef softcover olacakmış

2 Beğeni

Keşke Matteo 3. cildi de çıkarsalar bir an önce.

1 Beğeni

fransada 6.cilt çıkmış bitmiş deniliyor. bizdeki matteo 1 1-2yi, 2 ise 3-4ü kapsıyor. 3.cilt ise 5-6yı kapsayacak. optimist bakarsak yıl sonu veya diğer sene çıkar diye tahmin ediyorum

2 Beğeni

Matteo’nun 3.cildini “yakında” ibaresi ile paylaşmışlardı daha önce.

2 Beğeni

Umarım tekrardan bi From Hell Özel Edisyon görürüz…

3 Beğeni

Kasım’da duyurmuşlar 3.cildin geleceğini. Bu sene bitmeden çıkar umarım. Seri tamamlanmadan başlamak istemiyorum.

3 Beğeni

Diğer Kodansha serileri hangileri? Güzelse ingilizcelerini okuyalım :slight_smile:

1. cilt gelmiş.
3 Beğeni

7 Beğeni

bu bastıkları sayılar marmaranın bastıklarından farklı değil mi?

Farklı bir macera bu.

3 Beğeni