Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Keşke birisi de çıkıp KUTUyu paylaşsa! ama sanırım yok :frowning:

Banana Fish’i takip edenler acaba baskı kalitesi nasıl? Konusunu araştırdım ve hoşuma gitti, Monster ya da Banana Fish’i biriktirmeye başlamak istiyorum. İkisini de yapamam, manga tutkunu değilim ama görece daha kısa ve maceranın yanında duygusal anlamda da güçlü işlerin kopyasını almayı tercih ediyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Monster’ın ilk cildini, banana fish’in 2 cildini okudum, monster okuduğum kadarıyla hem hikaye hem çizim olarak (banana fish sanırım seksenlerde çizilmiş bir tık eski duruyor) daha ilgi çekici, monster öneririm. Şu an için monster’ın daha fazla basılmış sayısı var o da bir artı.

1 Beğeni

3 Beğeni

INJUSTICE 2, CİLT 04

NİNJA KAPLUMBAĞALAR - SON RONİN SAYI 1 ÖZER SAHAF VARYANTI

2 Beğeni

Hele şükür diyorum. Sonunda okuyabileceğim şu hikayeyi.

2 Beğeni

Çizgi Düşler on Instagram: "Star Wars gününde üzücü bir haberi sizlerle paylaşıyoruz"

5 Beğeni

Cidden üzüldüm. Telif ücretler pahalı gelmiş anlaşılan.

2 Beğeni

Arkabahçe’ye kendimce haklı gördüğüm birçok sebepten çok laf etmiş olsam da çizgi roman basmaktaki inatlıklarını takdir ediyorum. Son yazdıkları cümle beni biraz duygulandırdı. Umarım çok satar bu serileri.

11 Beğeni

Yani ülkece ekonomik şartlar altında bir şeyler yapılmaya çalışıyor. Artık kuşe veya saman her neyse alınıp desteklenmeli. Koskoca ülke de sayılı çizgi roman yayınevi var… Roman basanların bir o kadar çok var ki. Bazen bir mail geliyor. Harry potter 80. baskıya gitmiş. Ne kadarda güzel değil mi. Fiyatları nasıl? Çizgi romanlarla yarışıyor. Dümdüz bir yazı.(burada saygısızlık değil, görülen şeyi söylüyorum.). Saman basıldığı için almayan bir çok kişi var ki. Artık o tabuları yıkmak lazım.

3 Beğeni

Birden çok varyantı olacak gibi, 64 sayfa olarak görünüyor

5 Beğeni

Şu anki jedbang fiyatlandırmasına göre 150 civarı etiket fiyatı olur diye düşünüyorum.

Bunda kod olursa kapış kapış gider. Marmara Çizgi de buna benzer bir şey basmayı denedi, olmadı

2 Beğeni

Kod durumu da belli oldu

2 Beğeni

Şu varyantlar ilgimi çekti. Üçünden birini alacağım.

4 Beğeni

O sırada 234987234$ para verip kod satın alan ben

2 Beğeni

Fabok kesin alacağım, belki yanına bir tane de dell’otto koyarım.

3 Beğeni

Bunlar yakında çıkar mı acaba ona göre Kıyamet Saati ile beraber alalım kargo 75 TL olmuş.

1 Beğeni

Bunu ben de merak ediyorum. Ona göre alacağım.

2 Beğeni

Yani ne kadar doğru bilemem ama yakında çıkacağını biliyorum. Yine de aceleniz yok ise kıyamet saatleri birden bire tükenecek değil. Batman x Fortnite ise pek emin olamıyorum o çıktığı zaman sırf kodlar için bile satın alacaklar olacaktır. Çünkü Cdkeys tarzı sitelerde deli dehşet paralara satılıyor. :smiley:

1 Beğeni