3ü birlikte gelse hatta deluxe edition gibi ciltli de gelse üfff.
Keşke yurtdışında satılan delux edisyonu da yapsalar. Tanesine 1k veririm.
Yakından gören biri olarak dibim düşmüştü. Tanesi 2kg civarında.
Hocam zamanında tanesi 400-500 civarıyken halletmiştim ben.
@Who_Sametto Hocamdan görüp kıskanmış olabilirim. Hahahaha
Bunu aldıktan sonra deluxe edition gibi bir şey çıkartırlarsa kudururum.
Fotoğraftan görünen kadarıyla klasik manga şeklinde çıkacak. Ama Athica ters köşe yapıp ciltli çıkarırsa da neden olmasın
Ne olacak canım. Bunlar webtoon değil zaten. O yüzden etiketi normal ucuza sattıkları manga fiyatında olacak. Tabi ki berserk diyerek fiyat yükseltmezlerse o ayrı.
Bir şey olacağından değil de almışken deluxe almak isterim. Ondan ziyade sansürsüz baskı yapmaları önemli. Görücez bakalım
berserk, yeni batman serisi… ne güzel haberler bunlar.
Berserk’te en ufak bir sansür olsun kesinlikle almam.
Maalesef olacak Gerekli Şeyler’in dava yeme sebebiydi o sahneler bir de üzerine +18 ibaresi koymalarını istedikleri halde koymayı ret etmeleriydi.
Ne güzel şeye vesile olmuşum.
Bu arada haberler güzel ama umarım Berserk’de herhangi bir sansür söz konusu olmaz diğer türlü manası olmaz. Tabii ne zaman biteceği diğer önemli husus, Türkiye şartlarında 15 yaş liseli mangası olsa birkaç yıla 20 cilt falan çıkarırlar diyeceğim ama böyle ağır seriler söz konusuysa 2030’dan evvel güncele gelemezler diye düşünüyorum. Tabii çıkması bile güzel, darısı Vagabond’a.
Vagabond ve Claymore istiyorum ben. Manga işine de girelim. Bir kitaplıkta ona yaptıralım. Berserk’e deluxe sürüm için darlasak aslında belki yaparlar ama darkhorse kalitesinde olur mu emin değilim. Miyazaki üstadın esin kaynaklarını toplaması apayrı bir keyif veriyor bana.
Ayrıca, '20th Century Boys’u ve 'Kingdom’u unutmamak gerekir; onları da bassalar harika olur.
Keşke, saydıklarınıza ek olarak Homunculus ve Sun-Ken Rock’ı da Türkçe de görmek isterim. Herhalde bu saydığımız serilerin çevrilmesi 2040’ı bile bulabilir.
Manga konusunda yerli yayınevlerini çağın çok gerisinden geliyorlar. Halbuki çrlerdeki kuşe gibi aman aman bir kağıt kalitesi istemiyor…
@Artorias Claymore da harika olur, imkansız diyemiyorum ama bence çevrilmeleri hele delux baskı ihtimalleri çok zor, hele deluxe Berserkler aman allahım kalite diye bağırıyorlar. Takribi 1.5 kg falan herhalde tanesi, şuan yurtdışından cilt başı 1500’e geliyorsa, yerli yayınevi yaptığında 4500 olur diye düşünüyorum…
Bu forumdakilerin hepsi 21 Eylül’de toplanıp gidelim. Bir öncekinde vardık. Belki sizde vardınız bilemiyorum. Ama haberleşelim.