Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Güzel yayınlar geliyor. Presstij’den 1602 ve Wolverine: Logan ciltlerini alacağım. JBC’den de Kötü Bir Gün serisini.

5 Beğeni

Wolverine 1 - Benjamin Percy ve Wolverine İç Savaşta varrrrrrrr. Ağustosa kadar yetişir herhalde bir kaç tanesi.

Bakalım Kötü Bir Gün serisine kutu yapılacak mı? seri tamamlanınca olur sanırım

2 Beğeni

Spider-Man Almanak 1963 satın alıp inceleyebilen oldu mu arkadaşlar?

1 Beğeni

Ben şu an okuyorum. Almanak 1963, 1963 yılında çıkan sayılar (7 sayı) ve Örümcek Adam’ın ilk göründüğü 1962 sayılı “Amazing Fantasy 15” sayısını içeriyor. Sonraki yıl almanakları yine o yıl çıkan sayılar ve her yıl yayınlanan Annual sayısını (12 sayı+Annual) içerecekmiş.

4 Beğeni

Bende bizde çıkan Klasik Spider-man serileri var. Almanakta olup bunlarda olmayan seriler var mı acaba?

1 Beğeni

Fumettici abilerim için yeni sayılar myloskitap tarafından çıktı. Tex 'in diğer sayıları artık lal kitap tarafından önümüzdeki ay itibariyle devam edecek.

Tex Sayı 8 (710) - Mezcalı Kuşatması
Julia Cilt 87 - İdam Cezası

7 Beğeni

Sizdeki klasik seri Gerekli Şeyler’in çıkardığı 4 ciltlik olan mıdır? Onlar siyah beyaz olarak ilk 43 sayı 2 Annual’dan oluşuyormuş. Marmara Çizgin’in almanakları yıllık bazda ilerleyecek ve renkli basılıyor.

1 Beğeni

Yani bu dediğine göre Marmara Çizgi Almanak ile Gerekli Şeyler 4 Cilt farklı?

İlk 43 sayı demiştiniz de Yıllık ilerleyecekse yine aynı sayılar basılacaktır?

1 Beğeni

Evet, zaten ilk Örümcek Adam sayılarını basmış oluyor iki edisyon da. Almanak yıllık bazda ilerleyecek yani kabaca Almanağın 4. kitabında Gerekli Şeyler ciltleri yakalanmış olur.
Örnek iki sayfa paylaşayım;

4 Beğeni
9 Beğeni

Teşekkürler bilgilendirme için, hemen tükenme riskine karşı sipariş oluşturdum.

2 Beğeni

Bu one shot mıydı acaba ?

1 Beğeni

Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri ne acaba hmm bi girip bakayım…

4 Beğeni

@Ezheret hocam anlık
michael-jackson-michaeljackson (1)

9 Beğeni

Dilerseniz one shot da okuyabilirsiniz ama Bendis Avengers’ıyla birlikte de okunuyor.

2 Beğeni

Teşekkür ederim bilgi için

2 Beğeni

Benle de paylaşsın popcorn u, aynı bu şekil girdim mesajlara :smile: . Çizgi romancı olmayınca kaçırmışım aksiyonu :smile: .

Neyse beyler, forumda çok abuk kavgalar gördüm ama bu da ilk 5 e oynar :smile: Mesajlarınızı uygunsuz olarak işaretledim, bir mod un en kısa sürede el atması dileğiyle size kolaylılar.

5 Beğeni

Allah bence sabrı bu konu başlığına haberleri okumak için girip, bu tarz gereksiz bir tartışmayı okuyan bizlere versin.

23 Beğeni

Arkadaşlar, sakin. Başlığın adı “Yeni Çizgi Roman / Manga Haberleri” Ama üyeler gereksiz bir tartışmayı okuyor. Hiçbir taraf kendi doğrusundan vazgeçmeyecek. Uzatmanın manası yok.

Bundan sonra benzer mesajlar gelirse silinip kullanıcılar uyarılacaktır.

13 Beğeni

Almadan nasıl göründüğüne bakmak isterseniz House of M - 500 limitli Sert Kapaklı Edisyon

https://www.instagram.com/reel/C9W0s5AsMZS/

3 Beğeni