Lal kitap zagorlara başlamayı düşünen varsa elimde 1-56 eksiksiz set mevcut satıyorum:)
Sert kapak yaptıkları için fiyatı çok yükseltiyorlar. Kağıdında veya içeriğinde bir değişiklik yok.
ehehe Martin Mystere başlamak isteyen varsa 234 Sayılık var. | Zagor Klasik Başlamak isteyen varsa 137 'lik set var Dylan Dog başlamak isteyen varsa 109’luk set var maxi 29 luk da var
Zagor Özel Albüm 1 olan seri Çizgi Düşler serisinden Özel Sayı 9 Cilt’lik serinin devamıdır. Bilginize.
En Karanlık An - Darkwood Varyant
Kamil Lofçalı’nın yazdığı ve Yağmur Miray Başgöz’ün çizdiği yerli projenin ortak macerası sizlerle! Atakanlar, Kısas ve Türkmen’in aynı eserde buluştuğu bu proje ile belki de yerli karakterlerimizin ilk defa aynı evrende yer aldıklarını göreceğiz.
Dükkan varyantımız sadece “50 adet” limitli olarak üretildi.
Satın almak için varyant sahibi olan dükkanın instagram adresi veya nadirkitap üzerinden alım yapabilirsiniz.
Dağıtım tarihi : 12 Ağustos 2024
Dark Souls Sayı 1 - Andolus’un Nefesi
Etiket Fiyatı: 289 TL
Kağıt Bilgisi: Kuşe 115 gr.
112 Sayfa
16x24
Dark Souls Sayı 2 - Kış Garezi
Etiket Fiyatı: 289 TL
Kağıt Bilgisi: Kuşe 115 gr.
112 Sayfa
16x24
Merhaba arkadaşlar. Athica yayınlarından seri takip eden var mı? The boys 2. cildini geciktiriler mi sizce?
Hocam cilt 1 çıkalı 1 ay anca oluyor. Athica için bile çok hızlı olur her ay cilt çıkarmak
The Boys ve İnvincible çizgi romanları 2 ayda 1 cilt çıkacak şekilde basılıyor.
İthaki’den Dorohedoro geliyor. Sevindim, İngilizce almayı düşünüyordum ama artık Türkçe toplarım.
Animesinin devamı gelmedi bir türlü. Çok güzeldi.
Animesi resmen mangasına bir hakaret! O güzelim çizimler olmuş sana 90lar çizgi filmi. Fragmanını izlemeye tahammül edemedim. O yüzden mangasını şiddetle tavsiye ederim. Ben de fiziksel olarak koleksiyonuma katmak için sabırsızlanıyorum. Umarım İthaki önceki mangaları gibi, kağıt ve mürekkep kalitesiyle, taş gibi basar.