- cilt yayınlandı en son.
https://www.goodreads.com/series/79796-berserk
Yuhh hala devam ediyor. Ben bu seriye başlamam.
Güzel bir seri tercih sizin elbette. Keşke deluxe edition basımı yapsalar o daha iyi olur.
Devam ediyor da nasıl devam ettiğini ne siz sorun ne biz söyleyelim.
Hocam sırf popüler olduğu için uzatıkça uzatıyorlardır. Bunu hissetiğim için başlamayı düşünmüyorum. Sadece 1. cilt ile başlayan hikaye bir yerde bitiyorsa belki başlarım.
Hayır yazarı seriyi yazarken vefat etti ve serinin finalini söylediği arkadaşı tarafından devam ediyor. Eski Shounen seriler genellikle 70-80 cilt oluyor.
Keşke öyle olsaydı, Serinin yazarı vefat etti ve uzun bir süre ne olacağı belli değildi sonra editörler devam ettirmek istedi ancak çok seyrek çıkıyor bir bölüm için aylarca bekliyoruz. Miura da çok istikrarlı değildi o yüzden biraz alıştık ama Miura’nın vefatı kesinlikle yıkıcı oldu.
Vay be! serinin başına neler gelmiş. Sevenlerine Allah sabır versin.
Felix Koleksiyon, House of X / Powers of X‘i basacakmış. Instagram’da gördüm. Acaba hikaye ile bağlantılı diğer X-Men ciltleri de basılacak mı? @BAHADIR
Yeni berserk citleri amazona gelse de alsak
Marmara Çizgi tarafından yeni çıkanlar! Conan Sayı 25 'e bayıldım. Conan okumuyorsanız bile alınıp sergilenir…
Conan serisi tamamlandı. Marmara Çizgi, Titan Comics serisini basar umarım.
Conan serisini tavsiye eder misiniz? Sizce cilti halde basarlar mı? Fasikül sevmiyorum nedense.
Ben sadece ilk 12 sayısını okudum. Onları tavsiye ederim. Cilt konusunda ne desem yalan olur.
Estranged’in söylediği bölüm oldukça iyi. İlk 12 sayı “Conan’ın Yaşamı ve Ölümü” adlı macera Jason Aaron tarafından yazılıp Mahmut Asrar tarafından çiziliyor. Sonrasında yazar ve çizerler değişiyor ve pek de iyi değil. Yeni çıkanlarla birlikte son 5 fasikülüm kaldı benim okunacak.
25 sayılık seri 4 cilt olarak toplanmış durumda.
Ayrıca Jason Aaron dönemi için ilk 12 sayıyı içeren tek cilt hali de mevcut.
MÇ’nin yakın zamanda ciltli çıkaracağını sanmam. Jason Aaron dönemi tek cilt versiyonunu basmalarını isterdim.
Uzun zamandır bekliyordum bunu. Çıkmış sonunda.