Sayfa sayısı 3 liraya denk geliyor. Güzel şirinlemişler.
- yıla özel ciltli versiyonu çıkmış.
Etiket fiyatı 880 TL! Ama orijinal boy değil. Bu eser biz de 16.5 x 24 cm olarak basıldı. Orijinali 24.4 cm x 32.2 cm. Bu fiyata bari orijinal boy basılsaydı.
- Cilt duyurusu geldi. Çarşambaya kadar satışa açılırsa 2024 bitmeden basılacak sözlerini yetiştirmiş olacaklar.
Muhteşem bir çizgiroman.
Son dönemde sayfa/fiyat olarak en pahalı yayınevi durumuna geldi sanırım JBC. Çizgi roman okuma konusunda ilk göz ağrım ama eskiden zam aralıkları çok uzun olurdu. Bu sene 2.zam duyurusu oldu diye hatırlıyorum. Yeniler gelse onlarda fiyat artsa anlarım ama eskiler artıyor maalesef.
Dorohedoro çıkmış sonunda. Çizimleri çok kaliteli bir mangadır. Ayrıca mangakası (çizeri) bir kadın. Konusu da bence çok güzeldi, konu ilerledikçe olaylar anlaşılıyor ve nevi şahsına münhasır karakterleri vardı.
Bir de ben sadece animesinin tanıtımının yarısını izlemeye dayanabildim. Güzelim çizimleri berbat etmişler. Keşke izlediğim yarı tanıtımı hafızamdan atabilsem
Mangası çıkana kadar sana ödev olsun animesini izleyebilirsin
Ghost Rider zincirinden boşanmıs ve gölge ülke hangi dönemde geçiyor?
King in Black event macerasının sonrasında geçiyor. 2022 yılında basılmaya başlanan Benjamin Percy ongoing serisinin ilk iki cildi. Bu seri 21 sayı yayınlanıyor ve ardından Ghost Rider: Final Vengeance mini serisi ile son buluyor.