Flash Klasik devam ediyor… Sevindim
@Erdal_01 bu baskıda en az 1500 TL etiket fiyatı ile çıkar diye düşünüyorum.
@Marulsever kötü baskı yapmaları ilk defa olmaz onlar için.
@AlperYlcnky1903 isteseler kuşe kağıda da baskı yaparlar. Eski seri diye illa saman kağıdı şartı yok.
Kitabın ilk basım tarihinden haberim var. O zamanki çizgi romanların nasıl basıldiğından da haberim var. Ki ben demiyorum ki arkabahçe kuşe kâğıda bassın. Kabul edilebilir kalınlıkta saman kâğıda bassalar hiçbir şey demem, durumumuz ortada. Çöp baskı ile kast ettiğim kopma sorunu. 2018 yılından beri çok fazla çizgi roman alıp okumuyorum, arkabahçe’den özenle uzak duruyorum çünkü ne zaman kitaplarını alsam sayfalar kopup duruyor. Düzelmişler midir son zamanlarda bilmiyorum ama hiç sanmıyorum.
O kadar olacağını sanmıyorum. Sıradan Zaferler yakın zamanda basıldı ona göre bakınca 1000-1100 civarı olur diye düşünüyorum. Arada %50 yakalamakta mümkün oluyor Kara Karga kitaplarını. 500-600 civarına alırız.
Eski baskı kitap kağıdıymış yine aynısı olursa etiket fiyatı daha da düşer ben kuşe kağıt olur diye tahmin etmiştim. Bakalım satışa açsınlar göreceğiz.
Julia’yı 3-4 ayda bir mi yoksa akıllarına ne zaman gelirse mi basıyorlar anlamış değilim.
80ler çizgi romanları genelde saman kağıda basılıyordu ama bu hikaye daha iyi kağıtlara basılan Marvel Graphic Novels serisinden, bu yüzden renklendirmesi farklı. Aynı çizerin bir bu hikayeden bir de aynı yıl çizdiği ana seriye ait X-Men çizgi romanından örnek bırakıyorum, renklendirme farkı bariz görünüyor.
Özel edisyon versiyounu da çıkacak mıydı?
Evet, sert kapak baskı da gelecek.
Çizgi romanlarımı düzenliyorum, o kadar fazla yarım bırakılmış seri var ki elimde sinirim bozuldu. Bazılarının zaten adı çıkmış ama her yayınevi yapıyor bunu
Yıllardır devamı gelmeyen tüm çizgi romanları İBB kitaplığına bağışladım. Kitaplıkta yer işgal ediyorlardı.