Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

5 Beğeni

Orijinalinden pahalıya satmalarına gülüp geçiyorum.

3 Beğeni

Arkadaşlar Amazon üzerinde ki fiyatı indirimli fiyatı Amerikada ki comic shoplarda etiketi vergilerle 90 dolar. 90*40 3600 lira bizde sınırlı sayıda basıldığı için etiket fiyatı yüksek. Amerikada bir baskıda 10 bin adet basılıyor omnibuslar o yüzden ucuz.

O değil de, bir ciltten yayınevleri % kaç kâr ediyor çok merak ediyorum.

Limitli edisyonlar artık böyle. Orijinallerinden daha pahalıya satılıyor artık. İngilizce bilenlerin Türkçe versiyonunu almak için bir sebebi yok bence.

2 Beğeni
5 Beğeni
3 Beğeni

Sonunda :four_leaf_clover:

13 Beğeni

JBC 14 Temmuz’da çıkacaklar;

2 Beğeni

Presstij’den omnibuslar geliyor!

1 omnibus daha var sanırım. O da Ultimate Spider-Man çıkarsa alırım. X-Men ve Ultimates pek ilgimi çekmedi.

8 Beğeni

Yeni Ultimate döneminden en sevilen seriyi değil de X-Men ve Ultimates’ı basmaları garip bir tercih gibi geldi bana.

Marmara Çizgi Spider-Man’i basmaya başlamışken, Presstij’in yeni Ultimate X-Men’i basmasını tercih ederdim tabii ama ilk Ultimate serilerini basmaları da güzel hareket. Ultimates’in ilkk cildini zamanında Arkabahçe basmış fakat devamını getirmemişti. Sanırım Ultimates’i alacağım.

4 Beğeni

4 Beğeni
8 Beğeni

Alan Moore’un yazmış olduğu kısmı bitmiş. Kalan 7 cildi başka yazarlar yazdığı için devamı gelmeyecektir.

Yeterli bu şekilde basmaları. Şimdi Scott Pilgrim’e de el atıp seriyi tamamlasınlar. Bir de Dune 3 çizgi romanı var. O da filme yakın çıkar malum.

3 Beğeni

İthaki’den basılan çizgi romandan farklı bir şeymiş bu, direk film oyuncularını çizmişler. Bulmuşken birkaç örnek bırakayım;

1 Beğeni