Orijinalinden pahalıya satmalarına gülüp geçiyorum.
Arkadaşlar Amazon üzerinde ki fiyatı indirimli fiyatı Amerikada ki comic shoplarda etiketi vergilerle 90 dolar. 90*40 3600 lira bizde sınırlı sayıda basıldığı için etiket fiyatı yüksek. Amerikada bir baskıda 10 bin adet basılıyor omnibuslar o yüzden ucuz.
O değil de, bir ciltten yayınevleri % kaç kâr ediyor çok merak ediyorum.
Limitli edisyonlar artık böyle. Orijinallerinden daha pahalıya satılıyor artık. İngilizce bilenlerin Türkçe versiyonunu almak için bir sebebi yok bence.
Presstij’den omnibuslar geliyor!
1 omnibus daha var sanırım. O da Ultimate Spider-Man çıkarsa alırım. X-Men ve Ultimates pek ilgimi çekmedi.
Yeni Ultimate döneminden en sevilen seriyi değil de X-Men ve Ultimates’ı basmaları garip bir tercih gibi geldi bana.
Marmara Çizgi Spider-Man’i basmaya başlamışken, Presstij’in yeni Ultimate X-Men’i basmasını tercih ederdim tabii ama ilk Ultimate serilerini basmaları da güzel hareket. Ultimates’in ilkk cildini zamanında Arkabahçe basmış fakat devamını getirmemişti. Sanırım Ultimates’i alacağım.
Alan Moore’un yazmış olduğu kısmı bitmiş. Kalan 7 cildi başka yazarlar yazdığı için devamı gelmeyecektir.
Yeterli bu şekilde basmaları. Şimdi Scott Pilgrim’e de el atıp seriyi tamamlasınlar. Bir de Dune 3 çizgi romanı var. O da filme yakın çıkar malum.