Yine bir seri… 4 ciltten oluşuyormuş, böyle uzun sürede tamamlanacak seriler yerine tek parça omnibus baskılara daha fazla ağırlık vermelerini isterdim. ![]()
Omnibus basılınca da yeni nesil çizgi roman okuyucuları isyan ediyor sonra reddit ve twitterda ağlıyorlar omnibuslara 5000 lira eder mi diye. Ya bu ülkede Kraven’ın Son Avı serisinin ilk cildinin 1.baskısının tükenmesi 9 sene sürdü 9 sene artık kim girer uzun serilere anca böyle 4 ciltte toplanmış ise cilt cilt basarlar. Hala kırmızı sırtlı Spider-Man tekrar basılsın diyorlar kaçı 33 cildi toplar merak ediyorum ilk zam haberini duydukları an elindeki ciltleri satarlar.
Dai Dark’da keşke ikişer, üçer çıksaydı ![]()
Yky’nin absolute supermani basması çok uzun sürer mi? Tahmini olan ya da bir duyum alan var mı
Hem tekrar hem de yeni baskı. Güncel ve absolute edisyon ile satışa çıkacak;
Absolute olacağı kesin mi? HC yazmışlar ama absolute olduğunu sanmıyorum.
Bu versiyon absolute olarak çıkışını yapmıştı. Muhtemelen JBC de bu şekilde basacaktır diye düşünüyorum.
Öyle ise alırım. Dediğim gibi ise ilk baskısı var, gerek yok.
Bende tekrar baskı, sert kapak diye anladım. Araştırınca absolute baskısını gördüm. Ancak jbc illa böyle basacak diye bir şey de yok. Çıkışını yapsın görelim. Yoksa bende de olan bir kitap fazla bir şey içermiyorsa almak gereksiz. Hala beklenen kitapların çıkış yapmaması da ayrı bir komedi olmaya başladı..
Absolute baskısı derken biraz daha açabilir misiniz ? Absolute Batman serisini takip edeceğim fakat çok fazla bilgim yok bu tarz konularda. Yukarıda paylaştığınız çizgiromanı absolute batman ile alakası var mıdır?
Yok bu daha büyük bir baskı olandan bahsediyorum. Absolute Batman serisi ile alakası yok.
Örnek verirsem;
Normal baskı 16-24 cm diyelim
Absolute baskı da 21-31 cm oluyor.
Çok başka bir şeymiş bu ya. Cahilliğim belli oldu.
Teşekkür ederim.
Olsun. Kara Kule’yle uğraşmaktan fırsat mı oldu bunlara bakmaya ![]()