Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Arkabahçe paylaşmış, çözebilen var mı?

2 Beğeni

Yorumlarda her şey söylendi. Transformers, Power Rangers, Godzilla falan. Yakında öğrenmiş oluruz.

2 Beğeni

Nedense çok net Transformers gibi duruyor ama bilemedim.:upside_down_face:

2 Beğeni

Umarım transformers olur:)

2 Beğeni

Transformers olamaz hakları Presstijde.

2 Beğeni

Büyük ihtimalle Godzilla olacak; çünkü daha önce Godzilla ile ilgili bir şeylerden bahsetmişlerdi.

2 Beğeni

One shot hikaye olabilir. Telif almaları o kadar zor olmasa gerek.

@yalguzak1 Godzilla olursa çok iyi olur :ok_hand:

2 Beğeni

Bu olabilir

https://www.comicbookherald.com/energon-universe-reading-order/

2 Beğeni

Power Rangers değil gibi. Daha çok Transformers’a benziyor.

Bu arada Power Rangers basan beni kazanır. Çocukluğumun dizisiydi, çok severek izlerdim.

1 Beğeni

Bu yayınevi daha önce Power Rangers çizgi romanı bastı ancak devamı gelmedi. Bir dizi/film duyurusu gelmeden basmazlar maalesef.

1 Beğeni

Umarım transformers’tır ve haftada birkaç fasikül basıp bol bol satışı olur. Ben artık yayınevlerinin bu yavaşlıklarından çok sıkıldım. Bir tane işini düzgün yapan çıkıp diğerlerine iş nasıl yapılıyormuş gösterse artık.

2 Beğeni

Maalesef Türk çizgi roman kitlesi çok memnuniyetsiz bir topluluk haline geldi bir yayınevi çıkar omnibus basacağını açıklar vay sen nasıl omnibus basarsın cilt cilt çıkarıp satmanız yok mu derler, bir yayınevi önce fasikül fasikül basacağını sonradan cilt olarak basılacağını söyler bu sefer o yayınevine itiraz ederler. Bu konuda örnek verdiğim bir çizgi roman serisi var "Kraven’ın Son Avı - Cilt 1 1.baskısının tükenmesi 8 sene sürdü 8 sene hal böyle olunca şuan yayınevleri one shoot çizgi roman yada en fazla 3 ciltte bitmiş seri alma derdine düştü. Bir de seri tamamlanmadan asla almam diyenler var. Fümetticiler en mutlu kitle 750 adet basılıyor ve hepsi satılıyor.

2 Beğeni

Nisan ayında Facebook kapak fotoğrafı olarak bu paylaşılmıştı. "
Yaz ayları fasikül çizgi romanlar zamanıdır. Az kaldı yaza :))" yazısıyla beraber..

7 Beğeni

Memnuniyetsizler için bir şey diyemem bunları her türlü memnun edemezsin zaten. Ama benim tek derdim serilerin yarım kalması veya çok yavaş basılması. Presstij what if serisi ile çok güzel basımlar yaptı mesela. Satış konusunda takip etmiyorum umarım karşılığını almıştır ama fasikül konusunda biraz özen istemekte hakkımız olacağını düşünüyorum. Haftada bir baskı yapıp düzen oturtsalar o bile olur. Bu arada benim söylediğim şey fasikül için geçerli. Büyük çizgi roman serilerini 150-200 sayfalık ciltlerle haftada bir çıkartmak çok büyük özen ister bu konuda bir lafım yok.

1 Beğeni

Eğer bu çizgi roman olacaksa puanı orta seviyelerde. Çizimlerde fena sayılmaz.

3 Beğeni

Maalesef haftalık çıkartmaları çok zor çevirisinden sonra grafiker baloncukları düzeltiyor ve o bittikten sonra yurt dışına onaya gidiyor, yurt dışı onay verirse türkçe olarak basılıyor.

2 Beğeni

Diğer türlü de çok ağır çıkarıyorlar kimse kusura bakmasın. Zamanında duyurulan birçok çizgi roman havada kaldı. Hala bekliyoruz. Dijital de okurum bunları ancak ben fiziksel olarak elime almak istiyorum maalesef geçen zaman cebimizdeki paraları eritiyor üstüne de en kalitesiz baskıları alıyoruz şaka gibiler.

2 Beğeni
4 Beğeni
2 Beğeni

Umarım çıkar da 2 kapak ekstrası olur.. Güzel kapakları mevcut.

2 Beğeni