https://komikseyler.com.tr/urun/afro-samuray-444-adet-limitli-sert-kapak/
Attığınız iki link arasındaki fark nedir acaba? İkisine de limitli sert kapak yazıyor ancak fiyatlar farklı.
Ek bilgi kısımlarında da karton kapak yazıyor. Bunlar ciltli mi değil mi anlamadım. Site hiç güven vermedi. Ciltli olan için hangisini alacağım?
Merhaba site kendi resmi siteleri güvenebilirsiniz.
İlk link olan sert kapak baskı tekli satılıyor.
İkinci linkte aynı sert kapak ekstra softcover ile birlikte satılıyor fiyat farkı bu yüzden böyle.
Zahmet oldu ama sonunda görebildik ![]()
Ne gerek vardı böyle erken (!) basmaya süreci seneye falan uzatsalardı, zaten alıştığımız için şaşırtıcı olmazdı…
Metal’in daha önceden bandrollü alındı. Tekrar alınmış. Nasılsa çok yakında, ramak kaldı diyerek bunların çıkması en erken Batman gününü bulur diye düşünüyorum.
Fasikül bandrolünden cilde dönmüşler ![]()
Kıyamet Saati de sanırım cilde dönmüş.
Evet o da cilt olmuş, onu iyi yapmışlar ama sevindim, fasikül sevmiyorum sergilenemiyor
Bende sevmiyorum. Tek hikayeleri olanlar bir nebze tamam da böyle 12-13 sayı olanlara gerek yok fasikül basmaya. Elbette seveni de vardır.
Volkan hocam asıl önemli olanlar fasiküllerdir yurt dışı çizgi roman dükkan avı videolarını izliyorum TPB(Cilt)ler 1-2 dolara satılıyor, hatta bir videoda görmüştüm yerel bir çizgi romancı kampanya yapmış 5 TPB(cilt) o güne özel 3 Dolardı. Sadece Türkiye’de ciltler kıymetli.
En baba cildin baskı adeti 5 bin adet.. Buda 4-5 yılda anca bitiyor. Kıymetli olsa 1 sene bile sürmeden baskısı bitmesi gerekir.
Hayda… Hiç fark etmemiştim. Umarım kapakta falan yazmaz hahahaha.
Evet haklısınız ama yayınevleri Omnibus veya Fasikül olarak basıyoruz dedikleri an bu seferde linç ediliyorlar iki ucu pohlu değnek durumu. Maalesef ekonominin durumu yüzünden yayınevleri en hızlı satacak serileri alıyorlar.
Yabancı okuyucular elbette daha çok seviyorlardır ancak ben burada o etkiyi göremediğim için böyle söyledim. Basılan çizgi roman kaliteleri de ortada. Ülkemizde tercih edilmiyorlar diyelim. Ancak ilk sayıların ya da özel sayıların fasikül olması da ayrı havalı duruyor.
sadece Metal ciltleri alırım. Dedektif Hikayeleri N52. Pek beğenmemiştim.