Sağ alt köşede 2, 3, 4 diye fasikül numarası yazıyor
Sizce VAİZ mi yoksa bu mu? Ne dersiniz. Sandman okudum bitirdim. Çok fenayım bu aralar. Etkisindeyim. Yeni bir çizgi romana başlamak istiyorum.
İkisi de farklı çizgi roman serileri olsada Vaiz’i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Garth Ennis’in üslubu , göndermeleri, alışılmışın dışında ki farklı kafası bile okumaya değer.
God of war ise seri aralarında okuması keyifli , okuyucuyu fazla yormayan Vaiz’e göre tabiri caizse çerezlik bir seri.Hem Sandman’den sonra Vaiz iyi gider
Ben de Vaiz diyor ve çekiliyorum.
Mart başında Günlüklere sormuştum, Sandman’ı… Nisan da cevabı vermişlerdi. Tabi malum durum dolayısıyla gecikebilir. Vaiz gibi ard arda tamamlasalar keşke…
Babil’den Saga özel baskı alanlar benimki tedarik edilmiş ve paketleniyor gözüküyor. Sıkıntısız gelirse çok iyi bir iş oldu.
Bende de paketleniyor yazıyor
İkisi hem tarz olarak tamamen farklı hem de yayın türü olarak.
God of War fasikül formatında yayınlanıyor. Tek fasikül 20 sayfa civarı. Yani 4 fasikül 1 vaiz etmiyor ebat olarak. Vaizi okumaya seri olarak devam ettiğini düşünürsen, GoW’ı almanda hiç sakınca yok.
Vaiz mi Sandman mi denilebilir ama GoW bunların veya başka serilerin, ciltlerin yanında çerez niyetine alınıp okunabilir.
Kesinlikle ağlamıyorum
Marmara Çizgide hata olunca göndermek zorunda kaldılar muhtemelen. Bir de iptal ettirin diyorlardı bana
100 iken almadığıma pişmanım.Onlar uyanık davranmış,güya akıllarınca iptal ettirecekler size
Alita’mızın -ya da Gunm’imizin, tercih sizin- ikinci cildi çıkmış.
https://www.eganba.com/savas-melegi-alita-cilt-2-melegin-gozyaslari-kitabi-yukito-kishiro
Bu konu çok tehlikeli bir hal alıyor.
Umbrella Academy: Hotel Oblivion
Batman Dark Victory
Yakın zamanda bunları görme ihtimalimiz var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.