Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Scarlet Witch yeni baskı ne zaman olacak bir fikri olan ve ya duyum alan var mı?

https://www.dr.com.tr/Kitap/Monstress-Cilt-1-Uyanis/Cizgi-Roman/urunno=0001820757001

Arkadaşlar şu serinin devamı hakkında bilgisi olan var mı?

Maalesef, 1.5-2 yıl oldu sanırım ses seda yok…

1 Beğeni

O halde yayınevinin kapısını bi tıklatmanın zamanı gelmiş. :grinning:

Tam Edessa’dan Scalped serisini ve Essex Country’nin ciltli baskısını almayı planlarken bir anda hiç olmayan fikirler soktun aklıma :frowning:

1 Beğeni

Ben de yaptım bir şeyler :smiley:

6 Beğeni

Presstij tutar fark etmeksizin siparişlerimizde özel tasarımlı telefon tutacağı hediye etmeye başlıyor. Çok hoşuma gitti tasarımları. Bu şekilde hoş hediyeleri çok seviyorum ben. JBC de blank cover çizgi romanlardan alanlara sketch card ve kalem hediye ediyordu.

16 Beğeni

Berlin’i Türkçe görmek şükür nasip oldu.:drooling_face:

Kargoya verilmeye başlanmış.

17 Beğeni

Hikayesi nasıl Berlin’in?

2 Beğeni

Arkadaşlar Berlin’i şiddetle öneriyorsanız yarın sipariş veriyorum??

4 Beğeni

20 karakterlik bir cümle ile ifade edeyim;
Çok iyi :ok_hand: (20 karakter)

Kesinlikle öneriyoruz, gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz :pray:

3 Beğeni

@Anita 'ya katılıyorum, çok iyi bir çizgi roman.Alın, pişman olmazsınız.

@Yuso4656

“ÇİZGİ ROMAN DÜNYASININ EN MUHTEŞEM DESTANLARINDAN BİRİ, BERLİN.
Jason Lutes, Caz Çağı esnasındaki Alman metropolüne, şehrin sakinlerinin gözünden girift bir bakış sunuyor.
Bu şehrin sakinlerinin yaşamları merhamet ve acımasızlık, aşk ve nefret, seks ve ölüm arasındaki kavşaklarda
kesişiyor. Berlin şehri sigara dumanıyla kaplı salonları, dağılmaya yüz tutan kaldırımları, hıncahınç dolu tren
istasyonları ve gürültülü gece kulüpleriyle bu romanda canlanıyor. Weimar Cumhuriyeti Berlin’i, faşizmin
sultası altında ezilmeden önce, yaratıcılığın, politik fikirlerin ve cinsel özgürlüğün zirveye çıktığı bir şehir.
Çarpıcı bir gerçekçilik ve muhteşem bir uygulama.”

4 Beğeni

Mesajlarınızı atacağınız zaman gönderinin başlık ve konu ile uyuşuyor olmasına özen gösterin. Örneğin video paylaşacaksanız, videoda Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri başlığına uyacak içerik olduğundan emin olalım. İyi forumlar diliyorum.

:krs:

İthaki yayınları yeni Sandman çizgi romanı çıkaracak fotodan anlaşıldığı üzere fakat hangi çizgi romanı anlayamadım. Fikri olan ?

3 Beğeni

On birinciyi çıkaracaklarını söylemişlerdi bana büyük ihtimalle odur ancak sadece 11. cilt değil farklı Sandman hikayeleri de basılacakmış. Artık farklı hikayelerden ne kastediyorlar bilemiyorum.

3 Beğeni

Çok güzel değil mi? Keşke biz de böyle bir şey görebilsek JBC’den. Set olanını geçtim, normal ciltleri görsek bile yeterli.

7 Beğeni

Keşke “Maskeler ve Canavarları” da çıkardıkları diğer iki cilt gibi sert kapak bassalardı. Yan yana sırıtıyorlar kitaplığımda.

Gerekli Şeyler 20 tane çoğu baskısı bitmiş olan mangaları tekrar basıyormuş.Özellikle Titana Saldırıdan bayağı bir sayı geliyor.

1 Beğeni

Ben Library Editionlari toplamaya başladım. İlk iki cildi aldım.

3 Beğeni

İşin Aslı kanalından, sayın Talay Gürsoy kitabımızı incelemiş… Güzel sözleri ve destekleri için teşekkürler…

[url=https://www.youtube.com/watch?v=7fVoitZb2-Q&ab_channel=%C4%B0%C5%9FinAsl%C4%B1]- YouTube

IRREDEEMABLE OMNIBUS… Sitemizde % 10 İndirim fırsatı devam ediyor… KAÇIRMAYIN…

Takipte kalın…:slight_smile:

Sosyal Medya Hesaplarımız…

https://twitter.com/FelixKoleksiyon

2 Beğeni