Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Nereye yazayım bilemedim. Tıklayınca spam site açılıyor.

Merhaba. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Teknik ekipteki arkadaşlara ilettik, söz konusu reklamı engelleyecekler :krs:

1 Beğeni

Merhaba. Telefondan foruma girdiğimde sayfa kendi kendini aşağı yukarı kaydırıyor, bir gönderiyi okurken 3 üst 5 alt gönderiye falan atıyor. Bir de sayfa tam ekran şeklinde değil, hafif sağa kayıyor ve tam ekran olarak tüm sayfayı görüntüleyemiyorum.

Safari’de 2 haftadır falan böyle, geçmiş ve çerez temizledim düzelmedi. Chrome’da aşağı yukarı atma yok gibi ama onda da tam ekran görünmüyor. Fikri olan, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

9 Beğeni

Bu, reklam yüklendiğinde oluyor bende. Tam ekrana dokunacağım, bir reklam yükleniyor ve sayfa aşağı-yukarı kayıyor.

Aynı sorun bende de var. Ben de Chrome kullanıyorum.

7 Beğeni

Bende de bir süredir aynı kendi kendine aşağı yukarı kayma olayı var. Tarayıcı olarak chrome kullanıyorum…

3 Beğeni

Pc’den girince düzgün ama telefondan girince benimde aynı şekilde olabiliyor. Hem aşağı yukarı kayıyor hem konu başlıkları tam gözükmüyor.

Ekleme: Bazen oluyor ama reklamlar yazının üstüne denk geliyor, o da can sıkıcı.

2 Beğeni

Telefon ya da tarayıcınızın yazı tipi boyutu / punto büyük olabilir mi?

Telefon “erişilebilirlik” ayarlarından yazı tipi büyüklüğü / punto konrol edilebilir.

Sayfada kayma atlama olayı ise muhtemelen sayfa içi görsellerin veya adsense reklamların yazılara göre geç yüklenmesinden olabilir.

1 Beğeni

Büyük ihtimalle dediğiniz sebepten dolayı oluyor; ama çok sinir bozucu bir durum.

1 Beğeni

Ben benim telefonun ayarlarından kaynaklı sanmıştım ama birçok kişide benzer problem varmış. Sitenin telefon tarayıcılarında görüntülenmesiyle alakalı bir sorun var galiba. Chrome’da rahatsız edici derecede değil bende ama genelde Safari kullanıyorum ve beş dakikadan fazla bakınamıyorum siteye oradan oraya atıyor sürekli. :melting_face:

Benim telefonda en küçük ayarda yazı puntosu.

2 Beğeni

Arkadaşlar selam,

Sorundan haberimiz var. Mobil tarafı için kaymaları ajansa ilettik, kendileri yeni gelen birkaç güncelleme nedeniyle böyle bir sorun oluştuğunu ve çözmeye çalıştıklarını ifade ettiler. Bizler de bekliyoruz, gelişmeleri sizinle paylaşacağız.

6 Beğeni

Teşekkürler. 20karakter

Selamlar. Forumda gezinirken sık sık bu hatayla karşılaşıyorum. Bazen kaldığım yerden açılıyor bazen anasayfaya atıyor. Nasıl çözerim, genel bir sorun mu benim telefondan mı kaynaklı acaba?

Merhaba, daha önce böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştık. Hemen araştıralım.

1 Beğeni

Telefonumdan kaynaklı sanırım o halde. Harici bir durum fark etmeniz halinde çözüm önerisi de harika olur tabii. :slight_smile:

@magicalbronze Bu nasıl reklam kaptan. :smiley: Bir kere de çıkmıyor sürekli geliyor haberiniz olsun.

1 Beğeni

Bu hâlen aynı sanırım.

1 Beğeni

Bende de şu şekilde daralma oluyor, Opera’dan açıp Chrome’a dönünce dün düzelmişti, şimdi DonanımHaber gezerken bozuldu öyle kaldı.

edit: düzelmiş.