Yeni Yarışma Konseptimiz "Kayıp Rıhtım Trivia!" Yayında

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/kayip-rihtim/kayip-rihtim-trivia/

image

Kayıp Rıhtım gururla sunar! Bugüne kadar birçok farklı projeyle sizlerle olduk. Şimdiyse yepyeni bir adımın zamanı geldi. Bilgi yarışması konseptli yeni platformumuz “Kayıp Rıhtım Trivia!” nihayet yayında! (DEVAMI…)

7 Beğeni

Ya iyi güzel keyifli de ben her on sorunun dokuzunda Fin, Türk ve çingene mitolojisi sorusu görmekten bıktım.

6 Beğeni

Üzgünüm! (Sitemi görünce direkt güldüm :smiley: )

1 Beğeni

Güldüğünüze göre fail sizsiniz. :smirk:

2 Beğeni

Neredeyse bütün soruları okuduğumu belirtmek isterim. :joy: Sağ olsun arkadaşlar yarışma sürecinde beni baya terlettiler. Bu arada bilmeyenler için Trivia’da yarışmalarımız oluyor. Belirlenen formata göre belirlenen sürede gerekeni yaptığınızda kitap ödülleri kazanabileceksiniz. Bu sebeple sisteme alışmanızı tavsiye ederim. :smirk: Beta sürümünde yapılan yarışmada toplamda altı kitap hediye edildi bile. :heart_eyes:

Son olarak; beta süresince yardımda bulunan herkese kendi adıma teşekkür ederim. Gelecek yarışmalarda yeniden görüşmek üzere arkadaşlar. Kimlerin kazanacağını şimdiden merak ediyorum. :blush:

2 Beğeni

Bu olay efsane gerçekten ya. Kelt çingene, litvanya polonya fas cezayir her yerin mitolojisi varmış onu öğrenmiş olduk. Hiçbirini cevaplayamıyorum ama. Pas pas pas :slight_smile:

2 Beğeni

Kategorilerin üstüne tıklayarak kategori bazlı yarışabilirsiniz arkadaşlar. @magicalbronze’un bahsettiği üzere sistem hala beta. En geç Haziran ayı içerisinde yasaklı kelime bazlı filtreleme gelecek. Kendi yasaklı anahtar kelimelerinizi belirleyerek soruların karşınıza gelmemesini sağlayacağız.

Vay bu çok güzel haber. Ben zaten kategori bazlı seviyorum. Yasaklı kelime süper fikir

1 Beğeni